NIEUWSB&W

Nieuw op HiFi.nl!

Redactie HiFi.nl | 09 mei 2003 | B&W

HiFi.nl zal de komende tijd een aantal handige extra`s toevoegen aan de eigen functionaliteiten. Deze moeten het u als lezer mogelijk maken om makkelijk, de juiste informatie te vinden.

Zo is een paar weken geleden het snelmenu (gaat u nu met uw ogen circa 5 cm naar links en u ziet het menuutje) geactiveerd. U kunt hier met 1 klik van uw muis direct naar een aantal handige onderdelen.

Ook kunt u via deze link in 1 oogopslag zien wat de laatste toevoegingen zijn aan HiFi.nl.

HiFi.nl

En sinds vandaag is het ook mogelijk om via een landkaartje van Nederland naar winkels te zoeken. U ziet hiervoor het knopje winkels bovenaan de website. Als u hierop klikt ziet u de landkaart van Nederland. U selecteert hier de provincie waar u de winkels zoekt en de rest wijst zichzelf...

Ook kunt u zoeken op de afstand van uw huis naar winkels. U vult uw postcode in, geeft aan hoever een winkel maximaal van uw locatie verwijderd mag zijn (keuze uit: 25, 50 en 100 kilometer) en de resultaten worden getoond.

Het overzicht van winkels is objectief. Winkels hoeven niet te betalen voor een opname in dit overzicht. Hiervoor maakt HiFi.nl gebruik van de officiele dealerlijsten van de importeurs. Oftewel: u krijgt zo een compleet en duidelijk overzicht van de vele tientallen winkels bij u in de buurt! Het is voor winkels wel mogelijk om een uitgebreide vermelding te nemen in dit overzicht, de winkels die dit doen krijgen een zogenaamde "profielpagina", waar meer informatie over de winkel getoond kan worden...

Wij horen het graag als u nog vragen of opmerkingen heeft. Ook ideeen zijn van harte welkom op: ideeenbus@hifi.nl!

MERK

EDITORS' CHOICE