NIEUWSLinn

Classik Movie Di

Redactie HiFi.nl | 08 mei 2003 | Linn

De CLASSIK MOVIE Di van Linn is afgeleid van het nieuwe multi media vlaggeschip van Linn, de Unidisk 1.1, een apparaat waarop alle bestaande formats kunnen worden afgespeeld. Een krachtige nieuwe processor in het nieuwe systeem zorgt voor een hoogwaardigee surround weergave van analoge en digitale bronnen.

Linn Classik Movie Di Unidisk

De CLASSIK MOVIE Di is een aantrekkelijk all-in-one entertainment systeem van hoge kwaliteit. Het is zelfs de krachtigste Classik home entertainment oplossing van Linn die, net zoals de standaard CLASSIK MOVIE, afspeelmogelijkheden voor DVD en CD integreert met een AM/FM tuner, meerkanaals versterking en multi-room functionaliteit. De CLASSIK MOVIE Di biedt naast de multi-room plug-and-play mogelijkheden van de reeds bestaande CLASSIK MOVIE een grotere flexibiliteit, een krachtigere processor, bijzonder goede audio en video prestaties en surround sound `decoding` van externe digitale en analoge bronnen. 

Unidisk Detailfoto

Het nieuwe Linn systeem beschikt over twee digitale audio inputs voor externe bronnen naast inputs voor composiet video, S-video en component video inputs en outputs. Ook kan zowel digitale als analoge audio worden weergegeven. Doordat digitale en analoge audio-bronnen aan elkaar gelinkt kunnen worden, is de bediening eenvoudig.  De complete Linn CLASSIK lijn bestaat nu uit: 

o CLASSIK MOVIE Di

o CLASSIK MOVIE

o CLASSIK MUSIC

o UNIK + AFEKT 5.1 Luidsprekers

o KOLUM luidsprekerstandaards

MERK

EDITORS' CHOICE