NIEUWSB&W

HiFi.nl prijswinnaars en -vragen

Redactie HiFi.nl | 02 mei 2003 | B&W

Prijsuitreiking Wharfedale (Gregory Music & More) en Master Base (Hobo Den Bosch)

Tesse Jungblut en haar aanstaande echtgenoot zijn HiFi liefhebbers in hart en nieren. Met de regelmaat van de klok surfen ze op het Internet naar informatie over alles wat met geluid te maken heeft. Daarbij wordt HiFi.nl ook regelmatig aangedaan en wordt zeker meegedaan aan de prijsvragen. Vorige maand wonnen ze de 1e prijs in de Wharfedale prijsvraag. In de winkel van Gregory in de Zeilstraat in Amsterdam vond op 24 April de prijsuitreiking plaats. Op de foto Tesse die haar prijs, een set EVO-8 van Wharfedale, in ontvangst neemt uit handen van Walter Gregory en Herman De Groot (van Wharfedale).

Wharfedale prijsvraag - uitreiking bij Gregory

Rene Koster is ook een HiFi en muziekliefhebber en deed mee met de Master Base prijsvraag. En won. Op de bijgaande foto neemt hij de bijzondere tweaks in ontvangst van Toine van Hiertum van Hobo HiFi in Den Bosch.

Master Base prijsvraag - uitreiking bij Hobo Den B

Uitslag Doelen Lente HiFi Show

Marantz RC 5200HiFi.nl verzorgde een uitgebreide verslaglegging van de Doelen Lente HiFi Show. Daarnaast kon u kaarten reserveren en kans maken op een aantal mooie prijzen. De respectievelijke prijzen en winnaars:
Marantz RC 5200 Afstandsbediening (twv 599 Euro): B. Mateijsen uit Almere.
Morel Car HiFi set (twv 239 Euro): Patrick van Schijndel uit Best.
ALR Jordan Gold CD pakket (twv 60 Euro): Marcel Colard uit Hengelo.
De prijswinnaars ontvangen ook een telefoontje of e-mail.

Uitslag XXX longsleeve shirts

Ook maakte u kans op een "triple X" longsleeve shirt. De winnaars hiervan zijn: Rob ten Broek, Henk de Smidt, Rik van Ek, Peter Vercruysse, Familie Yuen, Paul Amelink, Jan-Kees Looy, Marlies Gisberts, John Koning en Jurjen Scholtz.
De prijswinnaars ontvangen ook een e-mail.

Nieuwe prijsvraag

Last but not least maakt u momenteel kans op een set Celestion luidsprekers twv 1.100 euro! Hiervoor klikt u op deze link.

Meer informatie en links

Gregory
Hobo HiFi Den Bosch
Wharfedale
Dynamic Solutions
Doelen Lente HiFi Show
Celestion

MERK

EDITORS' CHOICE