NIEUWS

Thomson CD-speler

Redactie HiFi.nl | 01 mei 2003

(Persmededeling)

THOMSON introduceert nieuwe portable cd-speler met 180 seconden anti-schokfunctie

Thomson, wereldwijd één van de toonaangevende producenten van consumentenelektronica producten, zoals televisie-, video-, en audio-apparatuur, brengt haar nieuwe LAD 899 RC draagbare cd-speler uit
op de Nederlandse markt.

De Life-audiospeler LAD 899 RC is voorzien van één van de nieuwste technologische innovaties: een elektronische anti-schokfunctie (ESP XTREME 180"). Deze zorgt ervoor dat er steeds drie minuten geluid in het geheugen wordt opgeslagen, woordoor zelfs bij hevige trillingen of schokken de muziek probleemloos verder wordt afgespeeld.

Deze compacte draagbare cd-speler van THOMSON ligt, dankzij z`n fraaie, ronde vorm, perfect in de hand. Door deze compacte vormen en hoge geluidskwaliteit is de LAD 899 RC geschikt voor elke levens- en luisterstijl.

Thomson LAD899

Kenmerkend voor het merk THOMSON is de zorg die wordt besteed aan de afwerking en het uiterlijk van het toestel. Dit is bijvoorbeeld goed te zien aan de e.clipz-oortelefoon (zonder hoofdband), voor meer comfort en een modern uiterlijk. De LAD 899 RC heeft bovendien een handige kleine afstandsbediening, zodat met één druk op de knop naar het volgende nummer overgesprongen kan worden.

Deze draagbare cd-speler kan zowel cd-r`s als cd-rw`s afspelen en wordt geleverd met batterijen. De speler heeft een laadcircuit (oplaadbare batterijen niet bijgeleverd), toetsvergrendeling (om te voorkomen dat per ongeluk een nummer onderbreekt of start) en een geheugen voor het instellen van het afspeelprogramma (maximaal 24 nummers).

Prijzen en verkrijgbaarheid
De LAD 899 RC is vanaf heden verkrijgbaar in de kleuren blauw en zilver. De adviesverkoopprijs bedraagt EUR79.


EDITORS' CHOICE