NIEUWSDenon

Denon DN-C635

Redactie HiFi.nl | 28 april 2003 | Denon

CD speler voor de Professionele Markt

DENON introduceert de DN-C635, de langverwachte opvolger van de succesvolle DN-C630, en is weer helemaal up to date om jarenlang dienst te doen als CD speler in het professionele en semi-professionele marktsegment.

 DENON DN-C635

Hierbij worden unieke features ingezet welke rechtstreeks afkomstig zijn van DENON’s eigen DJ PRO topmodellen. Zo zijn onder andere het Antischok geheugen, Auto Cue, en nu ook MP3 playback, 12% Pitch (incl. MP3), Frame Search, EOM, en Direct Track Select standaard zaken die DENON PRO maken tot waar ze om bekend staan: innovatieve, gebruiksvriendelijke en zeer betrouwbare elektronica.

Door middel van Cascade kunt u een aantal spelers (20 max.) achter elkaar laten starten. Voor toepassingen in achtergrondmuziek installaties en telefooncentrales kan ook  een mono-mix worden gemaakt. Verder is voorzien in een digitale S/PDIF uitgang en seriële en parallelle RS232 / RS422 uitgangen voor aansturing via externe systemen. Het spreekt voor zich dat de DENON DN-C635 naast cinch ook symmetrische XLR uitgangen heeft. 

Verkoopprijs: € 599, - excl. 19% BTW.

MERK

EDITORS' CHOICE