NIEUWS

DALI twee decennia

Redactie HiFi.nl | 29 april 2003 |

DALI EuphoniaLuidsprekerfabrikant DALI bestaat twintig jaar en levert sinds de oprichting in 1983 hoogwaardige luidsprekers, waarvan een aantal opvallende modellen. Klassiekers als de DALI 104, Skyline, Royal Menuet en Grand hebben de historie van Dali kleur gegeven. De introductie van de Euphonia was het startschot voor een nieuwe vormgeving van haar luidsprekerlijnen die ook in het jubileum jaar een vervolg krijgt.

Na de introductie van de Euphonia tijdens de "High End 2002" beurs in Frankfurt komt de jubilaris tijdens de show van dit jaar met een compleet nieuwe luidsprekerlijn. De nieuwe serie wordt gepositioneerd onder de Euphonia en zal zowel de Evidence- als de Grand-serie vervangen. Later dit jaar zal in het kader van het twintigjarig bestaan ook een aantal jubileummodellen uitgebracht worden

DALI New Suite

Een van de eerste nieuwe series in het kader van het jubileum was de New Suite serie, die tot nu toe erg goed is ontvangen vanwege geluidskwaliteit en design. DALI heeft nu ook de surround luidsprekers en de subwoofer uitgebracht in deze serie waardoor het systeem nu bestaat uit de New Suite 1.7 en New Suite 2.8  vloerstaande luidsprekers, New Suite R0.7 en New Suite R0.8 achterluidsprekers, New Suite C0.7 en New Suite C0.8 centerluidsprekers en de New Suite S1.2 200Watt, 12" subwoofer.


EDITORS' CHOICE