NIEUWSB&W

Polkaudio naar Bissiness

Redactie HiFi.nl | 24 april 2003 | B&W

Polkaudio LSi 15(Persmededeling)

Polkaudio, één van de grootste luidsprekerfabrikanten uit de Verenigde Staten heeft onlangs haar belangen in Nederland in handen gegeven van Bissiness, Borgercompagnie.

Polkaudio is een luidsprekerfabrikant, waar eigenaar Matthew Polk zich nog dagelijks bezig houdt met het ontwikkelen en verbeteren van luidsprekers. De in begin jaren 70 opgerichte firma heeft in de Verenigde Staten al bewezen een product te leveren waar met recht gesproken kan worden van een …”Waar voor je geld”  product, gezien het grote marktaandeel van Polkaudio in de USA.

Polkaudio heeft een brede productlijn bestaande uit Home en Car luidsprekers. Daarnaast is Polkaudio actief op het gebied van op de  markt  Custom Install- en Multiple Application luidsprekers.

Bissiness is in de Benelux intermediair voor o.a. Backes & Müller, Opera-audio, Sharkwire en Anatek-audio en zal zich in Nederland hoofdzakelijk bezighouden met de Home, CI en MA luidsprekers van Polkaudio, en met medewerking van de Nederlandse hifi speciaalzaken het bestaande dealernetwerk versterken.

Polkaudio RM7600

Voor informatie
Bissiness
Borgercompagnie 194
9631 TM Borgercompagnie
Tel: 0598 635443
Fax: 0598 634981
Mail : bissiness@planet.nl
Web : www.polkaudio.nl

 

MERK

EDITORS' CHOICE