NIEUWSMarantz

Marantz Eclipse 36

Redactie HiFi.nl | 14 april 2003 | Marantz

Eclipse `36 – geraffineerde eenvoud

Een zonsverduistering is een spectaculaire gebeurtenis. Net als de introductie van de nieuwste Marantz-innovatie in de Style Series. De Eclipse ’36 is een logische, Home Entertainment, uitbreiding van de Eclipse-systemen en bestaat uit een aparte AV-versterker en een DVD/tuner.

De Eclipse ’36 is gebouwd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en is daarmee de ultieme combinatie van een aantrekkelijke vormgeving, verregaand gebruiksgemak en een geavanceerde muziek- en filmweergave.

Marantz Eclipse 36

Geluidskwaliteit

De Eclipse ’36 heeft een vermogen van 50 watt per kanaal, wat resulteert in een volle, rijke en dynamische ervaring voor uw thuisbioscoop. De Eclipse ’36 is uitgerust met zowel Dolby Digital? als DTS 5.1-decodering, zodat dit systeem altijd een zuiver surroundgeluid kan produceren bij het afspelen van de duizenden DVD`s die Dolby Digital en DTS kunnen weergeven.

Ook gewone stereobronnen kunnen worden afgespeeld in 5.1-weergave, dankzij de ingebouwde Dolby Pro Logic II-decoder, en geeft een schitterend resultaat.

Marantz Eclipse 36

Gebruiksgemak

In de Eclipse zijn alle voorzieningen ingebouwd voor een snelle installatie van het systeem. Alleen het aantal luidsprekers en de grootte van de kamer moeten worden ingesteld. Vervolgens worden alle benodigde instellingen voor een superieure muziek- en filmweergave automatisch geoptimaliseerd.

Alle opties kunnen ook handmatig worden ingevoerd via het intuïtieve menu op het display. De Auto Surround-modus is een uitkomst bij het instellen van alle verschillende soorten geluid waaruit tegenwoordig kan worden gekozen, want deze modus staat in voor automatische en geoptimaliseerde signaaldetectie. Wanneer een bron wordt gekozen of een disk in het apparaat wordt gestoken, detecteert en kiest de PS110 automatisch het juiste geluidsformaat.

De combinatie van de PS110 als versterker en de DV110 als DVD/tuner maakt een eenvoudige bronselectie mogelijk ongeacht de bron. De Eclipse ’36 van Marantz belichaamt een filosofie die uw stijl van leven weerspiegelt.

De Marantz Eclipse ’36 is een vernieuwend concept in Home Entertainment, speciaal ontwikkeld om de ware kenner van goede muziek, een spannende film, een uitstekend design en uitzonderlijke eenvoud te behagen.

MERK

EDITORS' CHOICE