NIEUWSDenon

Denon CD-receiver UDM31


Redactie HiFi.nl | 14 april 2003 | Denon

(Ingezonden mededeling)

DENON introduceert nieuwe micro stereo CD Receiver UD-M31

Denon UDM31

De nieuwe DENON UD-M31 is een ultra compacte stereo CD receiver met een voor deze klasse uitstekende geluidskwaliteit en meer dan voldoende mogelijkheden.

Denon UDM31De ingebouwde versterker van 2x 22 Watt is voldoende om ook grotere monitor of satellietluidsprekers aan te sturen en beschikt tevens over S.D.B. (Super Dynamic Bass) en toonregeling voor de hoge en lage tonen. Voor de puristen is er een Source Direct schakelaar waarmee eerdergenoemde elektronische smaakmakers uitgeschakeld kunnen worden.

De tuner is geschikt voor ontvangst van FM en AM zenders en heeft, naast 40 willekeurig te programmeren voorkeuze zenders, ook de beschikking over een complete RDS ontvangst inclusief RadioText.

De DENON UD-M31 is voorzien van een 24-uurs klok met vier verschillende timer/wek functies, zodat dit muzikale kleinood ook uitstekend in de slaapkamer dienst kan doen. Wie wil er tenslotte niet gewekt worden door een goed klinkende CD? U wilt geen CD of geen radio? Geen probleem: aan de achterzijde is voorzien in 2 audio in en uitgangen, zodat u bijvoorbeeld ook een (bijpassend) cassettedeck (DRR-M31) kunt aansluiten. Of het geluid van de televisie of video. Of zo. Aan u de keuze. Ook kunt de UD-M31 digitaal op een cd-recorder of Minidisk aansluiten door middel van een optische digitale uitgang.

De UD-M31 heeft los een verkoopprijs van € 410, - en samen met het bijpassende cassettedeck DRR-M30 kost de set € 600, -

MERK

EDITORS' CHOICE