NIEUWSB&W

Amacom ISO 9001 gecertificeerd

Redactie HiFi.nl | 13 april 2003 | B&W

(Ingezonden mededeling)

Op 1 april 2003 heeft AMACOM BV als groothandel in consumentenelektronica in Nederland van KIWA het ISO 9001 certificaat in ontvangst genomen. Met deze certificering onderscheidt AMACOM BV als aanbieder zich in de elektronica markt.

Amacom BV is de officiële importeur van Visonik luidsprekers en Exposure Audio voor de Nederlandse markt. Na een groot succes, voor Visonik reeds 25 jaar in Duitsland en voor Exposure reeds 20 jaar in het Verenigd Konikrijk, worden deze merken tevens 3 jaar succesvol door Amacom vertegenwoordigd in Nederland.

De gespecificeerde eisen van het ISO 9001 zijn in de eerste plaats gericht op het bereiken van klanttevredenheid door het beheersen en verbeteren van de werkprocessen. Het is een kwaliteitsverklaring en maakt tevens duidelijk dat AMACOM BV continu en op een systematische wijze werkt aan de verbetering van dit proces, dat voortdurend intern wordt getoetst. Tevens wordt er een jaarlijkse opvolgingsaudit uitgevoerd door het KIWA Certificatie en Keuringen om te beoordelen of AMACOM BV blijft voldoen aan de norm 9001.

MERK

EDITORS' CHOICE