NIEUWS

Home Theater set Canton

Redactie HiFi.nl | 12 april 2003

Canton LE 125 systeem

Het Movie LE 125 home theater speaker systeem van Canton is onderdeel van de LE serie speakers. Het systeem bestaat uit vier identieke twee weg satelliet speakers die gebruikt kunnen worden voor front en surround kanalen aan de linker en rechter kant van de opstelling, een overeenkomende horizontale center-channel speaker en een actieve subwoofer.

Alle zes de speakers zijn uitgevoerd in dezelfde stijl, met dezelfde materialen voor een zo groot mogelijke homogeniteit. Volgens de fabrikant zijn de satelliet speakers van de Movie LE 125 in staat een breder en dynamischer geluid weer te geven ten opzichte van vergelijkbare modellen. De vier speakers gebruiken hiervoor een 5 inch woofer en een 1 inch dome tweeter.

De center channel gebruikt dezelfde drivers, maar heeft een paar woofers voor een betere geluidskwaliteit. Alle speakers kunnen op de optionele standaard of aan de optionele muurbeugels worden geplaatst. Het is eventueel mogelijk het systeem zonder subwoofer te kopen, dan heet het systeem Take 5-LE 1.


EDITORS' CHOICE