NIEUWSSpendor

Spendor S3/5SE luidspreker

Redactie HiFi.nl | 23 maart 2003 | Spendor

(Ingezonden mededeling)

Nieuwe Spendor S3/5se luidspreker tilt de S3/5,  opvolger van de legendarische Spendor LS3/5a BBC monitorluidspreker, naar een hoger plan.

Spendor S3/5SE

Importeur DIMEX meldde ons dat ingaande heden een speciale SE versie van de Spendor S3/5 monitorluidspreker leverbaar is. Ten opzichte van de normale uitvoering is de SE uitvoering voorzien van een high performance 19mm. soft dome Spendor-Scanspeak tweeter en een compleet nieuw ontworpen high-tech crossover. De voordelen hiervan zijn een nog vlakkere frequentiecurve in het kritische middengebied, een verbeterde tonale balans en een belangrijk betere verwerking van hoge versterker vermogens. Subtiele verbeteringen in de frequentiecurve en het afstraalgedrag van de tweeter zorgen ervoor dat de S3/5se zijn opmerkelijk open en realistische geluid in nog meer gebruikssituaties ten toon kan spreiden dan bij de standaard versie reeds het geval is. Door de veranderingen aan de crossover is de SE uitvoering makkelijker aan te sturen door zowel transistor als buizenversterkers

De drivers en crossovers worden gefabriceerd en gecalibreerd naar strikte omroep referentie standaard om een overeenkomstig geluid en extreem accurate pair matching te garanderen.

De Spendor S3/5se wordt geleverd in echt hout fineer met keus uit de kleuren cherry, rosewood en alpi birds-eye maple.

Prijzen vanaf  750,- Euro per stuk.

(RS)

MERK

EDITORS' CHOICE