NIEUWSDynaudio

Dynaudio introduceert Audience


Redactie HiFi.nl | 20 maart 2003 | Dynaudio

Het Deense Dynaudio heeft besloten de populaire Audience speakers ook uit te brengen in een eiken of kersen uitvoering. Hiermee komt de keuze in afwerking op drie verschillende kleuren, met de zilveren afwerking als standaard.

Dynaudio Audience 42 Center speakerDe Audience serie bestaat uit een complete lijn van hoogwaardige stereo en home theater speakers. De instapmodellen, de Audience 42 en 52 zijn beide boekenplank speakers en worden opgevolgd in grootte door de 62, 72 en 82 vloerspeakers. Voor de home theater liefhebbers heeft Dynaudio nog speciaal de 122C center speaker ontwikkeld en het compactere model de 42C. Aangevuld met de 42W surround speakers is zo een compleet systeem samen te stellen.

Naast deze Audience serie heeft Dynaudio de komst aangekondigd van de nieuwe speakers in de Contour serie. Deze serie werd 15 jaar geleden op de markt gebracht en onderstreept sindsdien de kwaliteit en prestaties die Dynaudio voorstaan. Dynaudio Audience 122 CenterNiet alleen de techniek van de nieuwe Contours is verbeterd, maar voor het eerst in 15 jaar is ook het ontwerp onderworpen aan stevige veranderingen. Het resultaat mag er zijn, met stijlvolle, goed presterende speakers. De complete serie bestaat uit de S 5.4 en S 3.4 vloermodellen, de 1.4 mini monitor, de R surround/rear speaker en de C center channel speaker. De belangrijkste nieuwe techniek is de toevoeging van de zelf ontwikkelde tweeters en woofers. Veel aandacht in de ontwikkeling van deze onderdelen is gegeven aan toepassing in surround omgevingen.

MERK

EDITORS' CHOICE