NIEUWS

Reiscompagnon

Redactie HiFi.nl | 16 maart 2003

Gezocht: Geliefde reispartner voor muziek liefhebber.

De Model Twelve is een draagbaar muziek systeem met subwoofer en twee satelliet luidsprekertjes. Volgens de maker Cambridge Soundwork  inmiddels ook al zeer geliefd bij tourende muzikanten. Flea, de bassist van de Red Hot Chili Peppers, zou ook al jaren rondreizen met een dergelijk exemplaar.

De Model Twelve is een draagbaar subwoofer/ sateliet systeem voorzien van versterker, CD-speler en MP3 speler en zelfs van een paar CDs. Cambridge Soundworks beweert de enige te zijn die een volledig draagbaar hi-fi systeem in het leveringspakket heeft dat zo’n akuraat en breed geluidsbeeld geeft, terwijl het geheel onder een vliegtuigstoel past.

 Cambridge Model 12

Het compacte versterker gedeelte geeft de keuzemogelijkheid tussen drie ingangen, heeft ook een bas –en hogetoonregeling, balansregeling, een hoofdtelefoon ingang en een opname uitgang. De Model Twelve is aan te sturen via 110V of 12VDC voor thuis of weggebruik (een 12-volt adapter is meegeleverd). Optioneel is een universele 100V tot 240 VAC adapter leverbaar, wat overigens een must is voor de Europese gebruikers.

(TJ)


EDITORS' CHOICE