NIEUWSB&W

Dreamvision bij AND Benelux BV


Redactie HiFi.nl | 14 maart 2003 | B&W

(Ingezonden mededeling)

AND Benelux BV importeur “Dreamvision” voor de Benelux

AND Benelux BV zal met ingang van April 2003 de distributie op zich nemen van DreamVision, een Franse fabrikant van home cinema videoprojectoren en plasmaschermen. De laatste jaren heeft DreamVision een sterke reputatie opgebouwd in deze snel evoluerende markt.

Dream Vision Dreamweaver

DreamVision werd opgericht in 1996 door Jean Claude Younes een gepassioneerd liefhebber van home cinema, met een 15 jarige ervaring op het gebied van beeldreproductie.

Tijdens de CES in 1999 was DreamVision de eerste fabrikant ter wereld die een “Single DLP Projector” introduceerde voor home cinema gebruik. Met deze DL500 was DreamVision in staat een betaalbare projector aan te bieden met een vergelijkbare beeldkwaliteit van de veel duurdere CRT projectoren.

Dream Vision Revolution Ten

In 2001 introduceerde DreamVision haar eerste plasma-serie onder de naam “Revolution” Deze serie omvat heden ten dage drie plasmaschermen, met als topmodel de “Revolution Ten” dat met een beeldformaat van 61 inch het grootste plasmascherm ter wereld is. Het huidige assortiment omvat vijf videoprojectoren en drie plasmaschermen.

Meer informatie kunt u lezen via dit bericht (pdf, 600 Kb)

MERK

EDITORS' CHOICE