NIEUWSB&W

Music Matters op Doelen Lente 2003

Redactie HiFi.nl | 12 maart 2003 | B&W

(Ingezonden mededeling)

Tijdens de Doelen Lente HiFi Show zal Music Matters in de Ruys zaal wederom voor de dag komen met haar volledige product portfolio.

Uiteraard de bekende merken die al weer een tijd gevoerd worden zoals Amphion, Audio Agile, Creek Audio (nieuwe OBH en 50-serie), Heart en MJ Acoustics (nieuwe Reference 100 en 150). Maar ook de wat nieuwere zoals de elementen van Zyx, draaitafels van Amazon en Rega-arm tuning producten van Incognito en Pebbles.

Daarnaast zijn er van Anthony Gallo Acoustics (nieuwe A’Diva), Projection Design, New Audio Frontiers en Audioplan de nodige nieuwigheden die tentoongesteld zullen worden.

Echte primeurs komen van Pure Digital, die inmiddels een mooi scala aan DAB radio’s aanbiedt. Daar komt bij dat Music Matters samen met de Nozema een DAB (Digital Audio Broadcasting) zender zal installeren zodat overal in De Doelen DAB-ontvangst zal zijn. Music Matters zal een aantal DAB-radio’s over de show verspreiden zodat men overal de uitzending kan beluisteren.

Music Matters Heart

Ook MJ Acoustics heeft nieuwe primeurs! Met de uitbreiding van de ‘Reference’ serie van MJ Acoustics met de Reference 100 en de Reference 150 is de subwooferfabrikant “zwaar” vertegenwoordigd in de zaal van Music Matters...

Inmiddels al weer een hele tijd op de markt: Heart, de handgemaakte buizenversterkers uit Den Haag met levenslange garantie met de Beat mono’s en de Control voorversterker als paradepaardjes... Befaamd om het puristische ontwerp met de legandarische Stoet-transformatoren.

MERK

EDITORS' CHOICE