NIEUWSPiega

Piega C2

Redactie HiFi.nl | 11 maart 2003 | Piega

Piega C2(Ingezonden mededeling)

De uiteindelijke geluidskwaliteit van een hifi-installatie hangt voor een groot deel af van de luidsprekerkeuze. Een heldere weergave van de complexiteit van muziek vraagt om een goede balans tussen hoogwaardige technologie en een uitstekende luidsprekerconstructie. Piega streeft ernaar om de beste luidsprekers te ontwerpen door `state of the art`-technologie te verwerken in een elegante vorm en praktisch formaat.

De nieuwe C lijn van PIEGA Zwitserland is hier een mooi voorbeeld van. Een lijn sterk in design en afwerking.

De C2, van buiten, en alleen maar van buiten, een kleine luidspreker. Voorzien van een uiterst sterke woofer en de unieke Piega coaxiaal magneetband. Net als het vermogen, zal de eigenaar van grote luidsprekers hier ook timide van worden. In de C2 wordt een ribbon tweeter gebruikt(deze eenpuntsbron werkt al vanaf + 400 HZ). Men heeft tegelijkertijd kans gezien om een productielijn op gang te zetten welke afgeleid is van de succesvolle C 40.

Piega P Sub 1“Een luidspreker om te strelen” en waar iedereen met veel rust en plezier naar luistert! (Juist ook in combinatie met een zoals de P SUB 1 van Piega)

BS Audio zal op de Doelen Lente HiFi Show demonstreren met oa de nieuwe C lijn.

Meer informatie
De website van BS Audio: www.bsaudio.nl
Ook kunt u mailen naar: piega@uwnet.nl


EDITORS' CHOICE