NIEUWSPanasonic

Panasonic LCD TV, TX-22LT2F


Redactie HiFi.nl | 04 maart 2003 | Panasonic

Panasonic TX-22LT2FPanasonic heeft de lijn LCD televisies uitgebreid met een fraai vormgegeven 22 inch model, de TX-22LT2F. Het beeldscherm heeft een diagonaal van 55 centimeter en een breedbeeld resolutie voor weergave van televisie en filmbeelden. Naast een goede beeldkwaliteit is de nieuwe Panasonic ook zonder beeld op het scherm een plaatje om te zien.

Het scherm is nog geen 7 centimeter diep, waardoor niet alleen de plaatsing flexibel is, maar montage aan de wand ook zonder probleem gerealiseerd kan worden. De voet voor plaatsing is standaard, de wandbeugel optioneel.

Het model beschikt verder over de meest moderne technologieën zoals Active Light Control, Super Digital en Progressive Cinema Scan en een digitale filter die vervorming in de beelden moet voorkomen. De resolutie is toegespitst op DVD weergave en het beeld heeft een goede contrastwaarde met 400:1.

 Panasonic TX-22LT2F

Verder kenmerken zijn de ingebouwde twee-weg stereo speakers, ambience en surround sound mogelijkheden, een ingebouwde TV tuner, grote aansluitmogelijkheden en een afstandsbediening die ook videorecorders en DVD spelers van het merk kunnen bedienen. In dezelfde serie komen er nog twee kleinere schermen uit, de TX-15LT2F (39 centimeter beelddiagonaal) en de TX-15LV1F die alleen verschilt door de ingebouwde DVD speler.

EDITORS' CHOICE