NIEUWSJVC

JVC Plasma nieuws


Redactie HiFi.nl | 03 maart 2003 | JVC

JVC PD42D30ESDit jaar voegt JVC twee plasma-televisies aan haar collectie toe. Beide modellen maken gebruik van de door een EISA Award onderscheiden D.I.S.T., Digital Image Scaling Techno-logy. Dankzij D.I.S.T. zien grotere schermformaten er zichtbaar beter uit en is de PAP (beeld en beeld)- functie  scherper dan ooit. Het Plasma scherm kan hiertoe in twee delen worden gesplitst zodat twee programma’s haarscherp en gelijktijdig kunnen worden bekeken. Ook kan het tweede pro-gramma verkleind worden weergegeven zodat ditmaal wèl op tijd kan worden overgeschakeld. Twee slanke klankzuilen zijn naast het scherm gemonteerd.

Een subwoofer en een uit het zicht te plaatsen dubbele tuner, met aansluitingen voor een DVD speler, videorecorder en satellietontvanger, worden meegeleverd.

Technische info (D.I.S.T technologie)
Een van de voordelen van D.I.S.T. (Digital Image Scaling Technologie) is de afwezigheid van beeldflikkering. Deze stabilteit beinvloedt de scherpte niet.  Naast deze ultieme rust valt direct  de uitstekende diagonale lijnen weergave en de hoge scherpte op. De  rasterfrequentie is verhoogd van 15 kHz naar 45 kHz. Hierdoor wordt de scherpte verhoogd en vermindert het beruchte ‘veegeffect’ bereikt. Het Colormanagement circuit zorgt voor een natuurlijke en gelijkmatige kleurverzadiging zonder dat huidskleuren te rood worden.

JVC PD42D30ES

Prijs PD-42D30ES: €8.199
Prijs PD-35D30ES: €6.199

Meer informatie
www.jvc.com


 

EDITORS' CHOICE