NIEUWSPhilips

Philips bSure projector


Redactie HiFi.nl | 27 februari 2003 | Philips

Nieuwe Philips bSure 2 multimediaprojectors – topklasse in helderheid

Philips heeft de opvolgers gelanceerd van de compacte en stijlvolle projectors uit de bekroonde bSure-serie. De bSure 2-serie is speciaal ontwikkeld voor het onderwijs en de zakelijke markt. De nieuwe serie is leverbaar met 300 ANSI lumen extra lichtsterkte in een SVGA- en een XGA-versie. Met een lichtsterkte van 1500 ANSI lumen hebben de projectors in deze serie de hoogste lichtopbrengst in hun categorie. De bSure 2-serie zal later dit jaar verder worden uitgebreid met de toevoeging van de bSure 2 Brilliance, een topmodel met de meest innovatieve en geavanceerde technologieën voor beeldverbetering die Philips in huis heeft.

Omdat de nieuwe bSure-projectors een grotere helderheid hebben, kunnen ze nu worden gebruikt in nog grotere klaslokalen en vergaderruimten, en zelfs in het volle daglicht met geopende gordijnen. Dit is een belangrijk voordeel in ruimten die niet volledig kunnen worden verduisterd en bovendien erg handig voor toehoorders die aantekeningen willen maken.

Met een geluidsniveau tussen 27 en 29 dB behoren de projectors uit de bSure-serie tevens tot de stilste op de markt. Dit is een belangrijk voordeel in kleine vergaderruimten en klaslokalen. Tevens zorgt het ook voor een langere levensduur van de componenten.

Philips bSure

De bSure-serie biedt een zeer natuurgetrouwe kleurenweergave, ondersteund door de toonaangevende Philips-technologie op het gebied van beeldkwaliteit in monitoren en televisies. De bSure blinkt niet alleen uit door de buitengewone helderheid, maar beschikt ook over een beeldkwaliteit die nog wordt verbeterd door ColourTrackingTM en een rechtstreekse component video-ingang via tulpstekkers. Dit is de grootste verbetering sinds S-video en het zorgt ervoor dat bSure-projectors de perfecte oplossing vormen voor DVD- en HDTV-toepassingen als toekomstbestendige investeringen.

Beide typen zijn uitgerust met een groot aantal extra`s die leiden tot grote besparingen op de lange termijn voor kostenbewuste scholen en bedrijven. Met een levensduur van 6000 uur gaat de Philips UHP™ lamp van de bSure SV2 tot driemaal langer mee dan de lampen van concurrerende merken.

Philips heeft uitgebreid onderzoek verricht naar de wensen van scholen en andere onderwijsinstellingen en is zich zeer bewust van het hoge diefstalrisico. Daarom is de bSure-serie uitgerust met een zeer modern anti-diefstalsysteem: SecurityMax™. Dit systeem voorziet onder andere in een op maat geproduceerd, onuitwisbaar opstartscherm met identificatie, een speciale uitschakelvoorziening ter voorkoming van onbevoegd gebruik en SecurityMax™-waarschuwingsstickers als afschrikmiddel. Als extra voorzorgsmaatregel is de bSure-serie voorzien van een speciaal aansluitpunt voor een Kensington-slot.

Het systeem heeft slechts enkele bedieningsknoppen, kan worden bediend met één druk op een knop en heeft een zeer eenvoudige scherminterface. Dit betekent ook dat er minder behoefte is aan audiovisuele ondersteuning, een belangrijke kostenbesparende factor die voordelen kan opleveren voor kleinere bedrijven.

Philips bSure 2 multimediaprojector

De bSure-serie kent een eenvoudige installatie en opstartprocedure, door de handige Plug-&-Play-faciliteiten, bijvoorbeeld een muisaanwijzer die kan worden bestuurd via de afstandsbediening. Dit komt goed van pas op scholen waar gebruik wordt gemaakt van apparatuur die niet is voorzien van USB, Windows 98 of moderne randapparatuur. Tot slot zijn deze projectors uitgerust met FitScreen, een verbeterde digitale keystone-correctie die ervoor zorgt dat het geprojecteerde beeld altijd perfect op het scherm past.

De bSure SV2 is vanaf maart 2003 verkrijgbaar zijn en kost € 2900,- (inclusief BTW). De bSure XG2 is vanaf april van dit jaar verkrijgbaar en zal € 3500,- (inclusief BTW) gaan kosten.

Voor meer informatie: Philips Consumentenlijn, 0900-8406 (€ 0,10 per minuut).

U kunt hier ook een uitgebreid produktoverzicht downloaden (pdf)

MERK

EDITORS' CHOICE