NIEUWSPhilips

Philips DVD-spelers


Redactie HiFi.nl | 24 januari 2003 | Philips

Met het complete nieuwe assortiment DVD spelers wil Philips inspelen op alle behoeften die consumenten hebben op dit gebied. Of je nu waarde hecht aan stijl, innovatie of een goedkope oplossing zoekt, er is voor elk wat wils. In totaal zijn er 5 nieuwe modellen, de DVD726, 727, 750, 760 en 580.

Philips DVD-727

De DVD760 is de eerste speler die een media ingang heeft die vrijwel alle memory card formaten ondersteunt. Hierdoor is het niet alleen een DVD-speler maar ook een apparaat dat uitstekend geschikt is om foto’s mee weer te geven. Daarnaast heeft de speler een Digital Media Manager om MP3 bronnen overzichtelijk te maken, progressive scan technologie een componenten video en digitale audio output voor de hoogste kwaliteit audio en video. De speler zal in het midden van de zomer op de markt komen.

De DVD 726, 727 en 750 maken alle drie gebruik van de progressive scan technologie van Philips. Het beeld is hierdoor haarscherp, heeft geen flikkeringen en is dus rustgevend voor de ogen.

 

Alle spelers zijn in staat DVD-Video, DVD+RW, DVD+R en MP3 CD’s af te spelen.

De DVD726 heeft verder Smart Picture en Digital Zoom. De speler zal in mei beschikbaar worden en is de goedkoopste van de drie.

De DVD727 komt tegelijk uit maar stuurt een beter geluid uit en de DVD 750 is een DVD/VCR combinatie en zal iets later beschikbaar worden.

Philips DVD-724

De DVD580 is een normale DVD speler met een zeer unieke eigenschap. Het laadmechanisme is dusdanig stabiel dat het mogelijk is de speler horizontaal of verticaal te plaatsen. Hierdoor past de speler in elk interieur. De speler is verder uitgerust met Dolby Digital en DTS decoder en speelt dezelfde media af als de andere nieuwe spelers.

MERK

EDITORS' CHOICE