NIEUWSB&W

Recensies van HiFi.nl

Redactie HiFi.nl | 21 januari 2003 | B&W

HiFi.nl is het enige online HiFi magazine van de Benelux. Met een eigen redactie van ruim 16 enthousiaste auteurs worden wekelijks niet alleen nieuwsitems etc. gepubliceerd, maar kunt u ook van hen hand recensies lezen van verschillende HiFi componenten en natuurlijk CD en DVD`s.

Een klein overzicht van wat de afgelopen twee dagen is toegevoegd:

Home Cinema systeem van Marantz met Celestion
De DV4300 is een champagnekleurige slanke speler met de mogelijkheid tot het afspelen van DVD, CD, CD-R/RW en MP3. Het klinkt misschien een beetje vreemd, maar wat ik altijd automatisch als eerste doe, bij het zien van nieuwe apparatuur, is het betasten van de bedieningstoetsjes. “Kijken doe je met je ogen” gaat voor mij dus duidelijk niet op.
Lees de volledige recensie

Marantz DV4300

Stereo systeem van Musical Fidelity
Als er één land in Europa is waar al decennia lang keihard wordt gewerkt aan eigenzinnige audioproducten dan is dat Groot-Brittannië wel. De Britten zijn meesters in het bedenken van de meest vreemdsoortige creaties zoals bijvoorbeeld de fameuze Rogers LS3/5 luidsprekers.
Lees de volledige recensie

Ruthie HenshallCD Ruthie Henshall
Pilgrim is het derde solo album van Ruthie en ik moet bekennen dat, tot op het moment dat ik deze cd onder ogen kreeg, ik nog nooit van deze dame gehoord had. Waarschijnlijk heeft dat alles te maken met het feit dat ik absoluut niets om musicals geef. Dat ik er toch voor gekozen heb om ‘Pilgrim’ eens nader onder de loep te nemen komt omdat deze derde solo schijf een totaal ander karakter zou hebben dan de twee voorgaande exemplaren.
Lees de volledige recensie

CD Sarah Moule
Ik kan me heel goed voorstellen dat, wanneer u uw schreden naar de cd winkel richt teneinde een aankoop te gaan verrichten, u snel geneigd bent om de nieuwste cd aan te schaffen van één van de zangeressen waarvan u reeds enkele zilveren schijfjes in uw bezit heeft. Tenslotte heb ik zelf ook vijf cd’s van Diana Krall. Toch kan het heel interessant zijn om af en toe eens van het platgetreden pad af te wijken en een nieuwe richting in te slaan. Wanneer u dat met me eens bent dan voldoet deze eerste cd van Sarah Moule aan alle criteria die vooraf aan zo’n debuut schijf gesteld kunnen worden.
Lees de volledige recensie

DVD Bully
Dat Bully een ontluisterend portret is van losgeslagen, ontsporende jongeren in Amerika zal niemand die het eerdere werk van Larry Clark kent verbazen. Hij werd bekend als fotograaf met fotoboeken met mooie tienerlijven die verveeld zoeken naar kicks als drugs en seks. Kinderen van de gegoede burgerij, die in hun nihilisme zeer te denken geven over de toekomst van het grote Amerika.
Lees de volledige recensie

Veel leesplezier. En, oh ja, wilt u ook nog wat nieuws lezen, gaat u dan even naar onze speciale nieuwsoverzicht pagina...

MERK

EDITORS' CHOICE