NIEUWSB&W

Innovativiteit van Philips

Redactie HiFi.nl | 16 januari 2003 | B&W

Philips heeft een rijke traditie waar het gaat om innovatie en vernieuwing. Meer dan 10.000 uitvindingen en 60.000 patenten heeft het Nederlandse bedrijf op haar naam staan. Geheel in stijl van deze traditie heeft Philips tijdens de CES de meeste Innovation Awards gewonnen. Maar liefst 19 nieuwe producten vielen deze eer te beurt en vier van deze negentien kregen zelfs de Best of Innovations Award. Hiermee troeft Philips alle andere fabrikanten af, die hun producten hebben tentoongesteld tijdens de CES.

De vier producten die de prestigieuze best of hebben gekregen zijn de 44 inch Liquid Crystal On Silicon Television, de PSA 128 MP3 speler, de iPronto TSi6400 en het SACD/DVD Home Theater systeem, de MX5900SA. De LCOS TV heeft een hoge resolutie en een goede beeldkwaliteit door Philips eigen digitale verwerkingstechnologieën, met 44 inch is het een van de grotere Liquid Crystal schermen momenteel verkrijgbaar.
Het MX5900 SA systeem is een 5 DVD/SACD georiënteerd Home Entertainment systeem, gericht op de een goede beeld- en geluidskwaliteit voor film en muziek. Naast de SACD speler heeft het systeem twee innovatieve Twin Subs luidsprekers, een Cinema Center Speaker en vier 3-weg satelliet speakers. Het totale systeem stuurt zo’n 500 Watt uit en kan naast SACD ook DVD, MP3’s, gewone CD’s en CD-R/RW’s afspelen.

MERK

EDITORS' CHOICE