NIEUWSB&W

Hobo Rotterdam

Redactie HiFi.nl | 14 januari 2003 | B&W

Hobo Hifi is een gerenommeerde Hifi winkelketen met vestigingen in Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Amersfoort, Haarlem en Den Bosch. Sinds 1 januari 2003 echter heeft Hobo ook een vestiging in Rotterdam.

Hiervoor is voormalig Hifi-speciaalzaak Dick Bakker Stereo Architecture overgenomen. Hobo Directeur Goos Feenstra: ā€œOm ook een eigen stek te hebben in de regio Rotterdam hebben we besloten om de Dick Bakker Stereo Architecture aan de Pleinweg in Rotterdam over te nemen. Een winkel met een goede naam en een uitstekende reputatieā€.

Hobo heeft momenteel een grote uitverkoop van de bestaande voorraad. Omdat Dick Bakker Stereo Architecture de afgelopen jaren een groot assortiment aan merken opbouwde, kunt u nu een aantal hele interessante merken scherp geprijsd tegenkomen. Nieuwe en wat oudere modellen van oa Audio Research, Rotel, NAD, Kenwood, Denon, Marantz, Elac en Lambda.

Hobo Hifi Rotterdam

"De vaste klanten van Dick Bakker zullen binnenkort ook een mailing thuiskrijgen waarin we deze overname bekendmakenā€, aldus Goos Feenstra.

Meer informatie
Hobo Hifi Rotterdam
Pleinweg 136 - 138
3083 EP Rotterdam
Tel: 010-4816644
www.hobo.nl

MERK

EDITORS' CHOICE