NIEUWST+A

T+A Nieuws

Redactie HiFi.nl | 26 december 2002 | T+A

T+A ontwikkelt al jaren HiFi apparatuur van de bovenste plank en het vlaggenschip het M-systeem is na zeven jaar volledig vernieuwd. Het resultaat is de T + A 820 M, de DD12 en DD1530 en de twee nieuwe speaker families.

De T + A 820 M is een HiFi set die niet alleen als klassieke stereo gebruikt kan worden, maar ook als surround systeem. Van buiten is er weinig veranderd, maar van binnen des te meer. EĂŠn van de nieuwe ingangen is natuurlijk gereserveerd voor een 5.1 digitale decoder, die alle gangbare formaten decodeert zoals Dolby Digital, DTS en Pro Logic II. Alle 5 kanalen zijn afzonderlijk regelbaar. T + A levert twee nieuwe surround modellen met deze techniek, de DD 1230 R en de sneller functionerende DD 1530 R. Ook de nieuwe luidsprekers van het vernieuwde systeem voldoen aan de laatste eisen.

De Talis serie bestaat uit de satellietspeaker TLR Mini, die samen met een subwoofer is gemaakt en de TLC Mini, de center speaker in een Home Cinema opstelling. Het andere lid van de speaker familie is de hoogwaardige Criterion lijn. De nieuwe TAL XM is daarvan de meest in het oog springende telg, met een zeer hoog basbereik voor het kleine formaat.

MERK

EDITORS' CHOICE