NIEUWSPhilips

Philips JackRabbit32x


Redactie HiFi.nl | 28 november 2002 | Philips
(Ingezonden mededeling)

JackRabbit32x: Philips` nieuwe mobiele dvd-speler, externe cd-rewriter/dvd-rom Combo en audio MP3 cd speler in één apparaat

De nieuwe Philips JackRabbit is het eerste apparaat dat de pc- en de audiovisuele omgeving samenvoegt. Als externe drive is het product bij uitstek geschikt voor zowel mobiele pc-gebruikers als liefhebbers van amusement. De gebruiker kan nu met één apparaat dvd`s bekijken, naar muziek luisteren of favoriete muziek op een disk branden.  

Met een formaat dat net iets groter is dan een cd valt de JackRabbit op door zijn slanke design met metalen deksel. Hij is in een handomdraai aan te sluiten op uw tv, pc of stereo-installatie. Met dit mobiele apparaat is het mogelijk dvd`s, audio-cd`s en mp3`s af te spelen. En als externe cd-rewriter/dvd-rom-drive aangesloten op de pc, is het ook nog een cd-brander!

Door gebruik te maken van dvd-functionaliteit kunnen de gebruikers met de JackRabbit films bekijken wanneer en waar zij dat maar willen: onderweg op een pc of thuis op de televisie. Het apparaat beschikt over de gebruikelijke functies van een dvd-speler. Voor extra gemak en flexibiliteit stelt een draadloze afstandsbediening gebruikers in staat vanaf elke plaats in de kamer door de verschillende menu`s te navigeren.
Daarnaast fungeert de JackRabbit als fotoviewer, zodat gebruikers met vrienden of familie via hun computer of op een tv foto`s kunnen bekijken en uitwisselen. Het product is geschikt voor foto-cd`s en geeft in dat geval de foto`s automatisch één voor één weer.

Philips JackRabbit32xAangesloten op de USB2.0/1.1-interface van de pc is de JackRabbit een supersnelle externe cd-rewriter/dvd-rom-drive. Om te garanderen dat het maken van cd-opnames eenvoudig is en dat de opnames van een constante, hoge kwaliteit zijn, maakt de JackRabbit gebruik van SeamlessLink™-technologie. Hiermee worden de gevolgen van buffer under-run fouten nagenoeg uitgebannen; buffer under-run fouten vormen een van de meest voorkomende problemen bij het opnemen van cd`s met hoge snelheden en leiden er vaak toe dat de opname mislukt en de cd kan worden weggegooid. Met SeamlessLink-technologie kan de cd-rewriter de status van de opname bewaken en indien nodig de opname onderbreken als de gegevensbuffer leeg dreigt te raken. Zodra de buffer weer is gevuld, wordt de opname hervat en wel precies waar hij was onderbroken, zodat de opname met succes kan worden voltooid.

De nieuwe Thermo Balanced Writing- of TBW™-technologie – een handelsmerk van Philips – maakt de cd-opname van hoge kwaliteit compleet; TBW analyseert de kwaliteit van elke cd en past de schrijfstrategie aan om het aantal fouten te verminderen. Philips` TBW optimaliseert de schrijfkwaliteit van de JackRabbit en verbetert de integriteit van de gegevens.

 De JackRabbit is geschikt voor zowel Mac als pc en wordt geleverd met twee jaar garantie.

Belangrijkste eigenschappen Philips JackRabbit:
·        mobiele dvd-speler, externe cd-rw-drive/dvd-rom-drive
·        mp3-, cd-, dvd-weergave
·        brandt data-, audio- en video-cd`s
·        USB2.0/1.1*-interface
·        32x cd schrijven, 10x rw schrijven
·        40x cd lezen en 12x dvd lezen
·        fotoviewer; bekijk uw foto`s direct op tv of pc
·        5.1 digital surround sound; aansluiting voor hoofdtelefoon
·        draadloze afstandsbediening en On Screen Display (OSD)
·        blauwe knop voor directe Internet-toegang
·        Philips Thermo Balanced Writing (TBWTM)
·        SeamlessLinkTM-technologie
·        interne buffer van 2 MB
·        diverse opnamesoftware

*Voor High Speed USB is USB 2.0-connectiviteit vereist. USB 1.1 compatibiliteit biedt 4x cd-r, 4x cd-rw, 6x cd lezen en 1x dvd lezen

De JackRabbit is compatibel met Windows 98SE, Windows Me, Windows 2000 Professional, Windows XP en Mac OS X.

De Jack Rabbit, een merknaam van Philips, wordt als compleet pakket geleverd voor een adviesprijs van € 299,- (incl. BTW).

Meer informatie
Philips Consumentenlijn, 0900-8406 (€ 0,10 per minuut).

MERK

EDITORS' CHOICE