NIEUWSB&W

HiFi.nl vandaag bij Schiffers.fm

Redactie HiFi.nl | 28 november 2002 | B&W

Schiffers.fm is het radioprogramma van Hans Schiffers, iedere werkdag te beluisteren tussen 14.00 en 17.00 uur op Radio 2.

Muziekjournalistiek staat centraal in schiffers.fm, dus veel over actuele ontwikkelingen, interviews en reportages uit de nationale en internationale muziekwereld.

Deze week in Schiffers.fm: de Eregalerij van de vijf meest succesvolle LP’s en CD’s aller tijden in ons land, zoals ze zijn gepubliceerd in het boek “Albumdossier” dat deze week is verschenen. De ontknoping nadert, want vandaag wordt de nummer 2 behandeld: Brothers in Arms van Dire Straits, de CD die je absoluut moest hebben in de jaren ’80.

Vanwege de eregallerij bespreekt Schiffers met verschillende mensen verschillende albums uit deze ranglijst, vandaag dus de beurt aan Mark Knopfler en kornuiten.

HiFi.nl-auteur Rene van Es heeft in het programma een toelichting gegeven bij zijn "emoties" bij dit album, ook besprak hij kort de "audiofiele" aspecten van nummers als Brothers in Arms, Why Worry, Money for Nothing etc. bespreken...

Voor de volledige uitzending klikt u op de volgende link: http://www.omroep.nl/cgi-bin/streams?/radio2/avro/schiffers/donderdag.rm (Realplayer).

MERK

EDITORS' CHOICE