NIEUWS

Hitachi: draadloze projectoren

Redactie HiFi.nl | 12 november 2002

(Ingezonden mededeling)

BPP Business Presentation Products BV introduceert de Hitachi CP-X880 en de CP-X885; twee data/videoprojectoren waarmee door middel van een speciale module draadloze presentaties kunnen worden verzorgd.

Met deze geavanceerde projectoren van Hitachi betreedt BPP het presentatieterrein van de toekomst.

Eigenschappen
Beide Hitachi projectoren hebben veel goede eigenschappen. De hoge lichtopbrengst van respectievelijk 3000 en 3500 ANSI lumen, de XGA resolutie (1024 x 768) en de contrast ratio van 500:1 garanderen een scherp, contrastrijk en gedetailleerd beeld. De kwaliteit van de beeldweergave wordt daarnaast nog verbeterd door "black level enhancement" voor zwart dat echt zwart is en "image noise reduction". Andere goede eigenschappen zijn:
- horizontale en verticale keystone correctie,
- MyScreen functie,
- 1,5x zoom lens,
- whisper mode en
- de aansluitmogelijkheden voor vrijwel iedere inputbron: o.a. S-video, samengestelde en component video (allemaal met stereogeluid), een tweetal analoge RGB inputs en DVI.

Geavanceerde module
De CP-X880 en de CP-X885 worden optioneel geleverd met de "wireless and network module". Deze module maakt het niet alleen mogelijk om de projector draadloos met één computer te laten communiceren, maar biedt de gebruiker ook de mogelijkheid de projector draadloos aan te sluiten op vier PC`s tegelijk. Het is daarnaast met deze module mogelijk om de presentatie op een PC-card op te slaan en op die manier helemaal zonder PC te presenteren.
Echt geavanceerde presentaties komen met deze stijlvolle Hitachi`s binnen ieders bereik.

Draadloos presenteren
Draadloos presenteren zal in de nabije toekomst steeds vaker voorkomen. De voordelen zijn dan ook groot. De bewegingsvrijheid van de presentator neemt toe doordat de projector niet meer in de directe omgeving van de PC of laptop hoeft te worden opgesteld. Daarnaast is de kans dat de projector vanwege een breuk in de kabel dienst weigert tot nul gereduceerd en is er geen gevaar meer dat iemand struikelt over een kabel en daarmee de projector beschadigt.


EDITORS' CHOICE