NIEUWSAudio Note

Audio Note CDT 2


Redactie HiFi.nl | 09 november 2002 | Audio Note

(Ingezonden mededeling)

In de luisterrijke ambiance van het Audio Note Auditorium kunt u kennismaken met het laatste juweel op CD loopwerk gebied van Audio Note.

Hoewel voor de meeste mensen een onbekend feit, is een goed CD loopwerk een voorwaarde om het maximale uit uw DA-converter en dus uw systeem te halen. Ook op het gebied van CD loopwerken heeft Audio Note veel onderzoek gedaan wat leidde tot interessante conclusies. Het CDT 2 (€ 3.475,-) loopwerk is gebaseerd op de alom geroemde Philips CD12 Pro, en heeft een Sony sturing. Een ongewone combinatie, maar luistertesten wijzen uit dat deze combinatie het beste werkt.

Hier houdt echter de vergelijking met andere CD loopwerken op. De CDT 2 maakt geen gebruik van de-jittering circuits of digitale processing. Wel maakt Audio Note gebruik van een zeer ruisvrije voeding, met o.a. black-gate condensatoren, en van speciale uitgangstransformatoren.

Het Audio Note Auditorium is geopend van woensdag tot en met zaterdag van 13:00 tot 18:30. Dinsdag en donderdagavond zijn wij geopend op afspraak. Meer informatie via de onderstaande link.

EDITORS' CHOICE