NIEUWSDenon

Denon AVR 1803


Redactie HiFi.nl | 16 oktober 2002 | Denon

(Ingezonden mededeling)

Met de introductie van de DENON AVR-1803 Surround receiver brengt DENON wederom een wereldprimeur op de markt: de eerste surround receiver met DTS-ES Discrete decoders onder de € 700,- !! Wie dus budget wil koppelen aan de nieuwste surround formaten, zes ingebouwde krachtige versterkers van 80 Watt per kanaal (8 Ohm / continue) en een weloverwogen scala aan in & uitgangen moet zeker de aanschaf  van de DENON AVR-1803 overwegen. Zes punt één, oftewel 6.1 is de meest geavanceerde methode om het bioscoopgeluid in de woonkamer te brengen. Sluit uw DVD speler op de AVR-1803 aan en ervaar zelf een verborgen nieuwe dimensie van uw DVD collectie! 

Standaard voorzien van Dolby Digital 5.1 EX Matrix (6.1), DTS-ES 6.1 Discrete, DTS-ES 6.1 Matrix, DTS 5.1, DTS-Neo:6 (Movies&Music) en de laatste generatie Dolby Pro-Logic II decoders voor een realistische surround weergave van uw stereo bronnen (VHS, TV, CD etc.) Voor de digitale signaalprocessing wordt gebruik gemaakt van een hoogwaardige 32-bit DSP processor met vast werkpunt, waarmee de AVR-1803 nauwkeuriger is dan welk model ook in deze prijsklasse. Los van alle surround functies is de DENON AVR-1803 is ook nog altijd een “gewone” stereo tuner/versterker met prima geluidskwaliteit! Aan de achterzijde is voorzien in een ruim scala aan in en uitgangen, waaronder (zelfs nog) een platenspeler en (nu al) Component Video. De DENON AVR-1803 is leverbaar in zwart en goud, heeft een verkoopprijs van € 675,- en wordt geïmporteerd door Penhold b.v. te Geldermalsen.

Highlights:
- DENON AVR-1803
- Vermogen: 6x 80 Watt (Continue/8 Ohm)
- Ingebouwde decoders voor Dolby Digital 5.1, Dolby Digital 6.1 EX Matrix, DTS-ES 6.1 Matrix, DTS 5.1, DTS-Neo:6, Dolby Pro-Logic II,
- Digitale ingangen – 1x coaxiaal / 4x optisch
- Audio Pre-out – Active Subwoofer
- Solide schroefklemmen voor alle 6 luidspreker aansluitingen
- Video – 5x S-Video/Composite In / 2x Component In/ 1x Component Uit
- 5.1 Analoge ingang voor toekomstige ontwikkelingen
- Personal Memory Plus
- Geheugen voor 40 radio zenders / RDS-RadioText
- Leverbaar in zwart & goud.
- Verkoopprijs: € 675,-

MERK

EDITORS' CHOICE

 • Verslag en jubileumaanbiedingen
  Songs of Protest met Goldmund en Kharma
  Verslag en jubileumaanbiedingen
  lees meer »
 • Review
  GoldenEar BRX
  Review
  lees meer »
 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »