NIEUWSPioneer

Pioneer NS-DV1000

Redactie HiFi.nl | 08 oktober 2002 | Pioneer | Importeur: Vogel’s Consumer Benelux

Pioneer speelt met het NS-DV1000 Home Theater systeem in op de beschikbaarheid van verschillende hoogwaardige video en audio bronnen. Het systeem is volgens de fabrikant het eerste systeem dat in staat is DVD Video, DVD Audio en SACD af te spelen. Het systeem bevat verder een apart te plaatsen kleuren display, speaker, FM/AM tuner met ingebouwde RDS en een afstandsbediening die ook de breedbeeld plasmatelevisies van Pioneer kan bedienen.

Het nieuwe model in het stijlvolle NS-assortiment zal dit najaar in productie genomen worden. Het kleuren display is dus afhankelijk van het systeem te plaatsen en voor het eerst heeft Pioneer gebruik gemaakt van Organic Electro-Luminescent (OEL) kleuren technologie. De OEL technologie doet de normale matrix displays verbeleken.

Het hele systeem, inclusief de speakers, is gemaakt van een aluminium behuizing, alleen de krachtige subwoofer is gemaakt in grijs. De hoge fequency response van de satelliet speakers gaat tot 60 Khz en intern heeft het systeem audio DAC’s en een 108 Mhz/12-bit video DAC.

 


 


EDITORS' CHOICE