NIEUWSB&W

Sony WEGA Theatre


Redactie HiFi.nl | 30 september 2002 | B&W

(Ingezonden mededeling)

Sony Nederland introduceert dit najaar een nieuwe marketing- en communicatiestrategie voor zijn serie home-entertainmentproducten, die de naam WEGA Theatre heeft meegekregen. De nieuwe strategie benadrukt de unieke positie die Sony inneemt als complete entertainmentspecialist door zijn activiteiten op het gebied van consumentenelektronica, muziek, film, computerspellen en het internet.

“Onder de paraplu van WEGA Theatre biedt Sony alles-in-één-oplossingen voor elke ruimte of toepassing, die voldoen aan de behoeften van de meest uiteenlopende klanten,” aldus Claudio Borroni, Vice President van Sony Visual Products Europe. "Consumenten willen bovendien eenvoudige installatieprocedures voor hun thuisbioscoop, en die biedt WEGA Theatre ook."
 
De WEGA Theatre-producten bieden een combinatie van geavanceerde Sony-technologieën en stijlvol design in alle AV-categorieën, van breedbeeldtelevisies en DVD-Videospelers tot AV-receivers en surroundspeakersystemen.

Naast een speciaal WEGA Theatre-magazine met informatie over Sony`s home-entertainmentproducten lanceert het bedrijf in oktober 2002 een nieuwe interactieve website, www.sony-europe/wegatheatre, die gebruikers de mogelijkheid biedt een compleet systeem samen te stellen dat perfect voldoet aan hun behoeften, of afzonderlijke producten aanbeveelt om toe te voegen aan hun bestaande installatie.

MERK

EDITORS' CHOICE