NIEUWSDenon

Denon ADV-1000

Redactie HiFi.nl | 25 september 2002 | Denon

De DENON ADV-1000 is het nieuwste Alles-in-Eén Home Cinema Systeem van Denon, waarmee fraaie vormgeving, eenvoudige bediening en uitstekende geluidskwaliteit prima hand in hand gaan.

DENON ADV-10002De DVD speler kan naast DVD Video, ook uitstekend overweg met CD, CD-R, CD-Rw, Video CD en MP3 formaten. De ingebouwde versterker is van de nieuwe digitale “Tripath” generatie, en daarmee in staat om in een slechts 80 mm hoog apparaat toch 6 krachtige versterkers van 45 Watt te huisvesten. De ingebouwde processor is in staat om alle DTS en Dolby Digital bronnen te decoderen, en met Dolby Pro-Logic II kunt u ook een 5.1 simulatie van stereobronnen zoals CD, radio, televisie en VHS weergeven.

Om de systeeminstellingen via de afstandbediening eenvoudig vanuit uw luie stoel te verrichten, heeft de DENON ADV-1000 een On Screen Display.

Voor een natuurgetrouwe weergave is de DENON ADV-1000 voorzien van een Advanced Quick Setup functie, waarmee u door middel van het kamerformaat en luisterpositie instellingen de ideale akoestiek kunt instellen. Zodra u een disk in de lade legt, detecteert de Auto Decode functie automatisch het geluidsformaat en start het afspelen.

De ADV-1000 wordt geleverd met een duidelijke Glo-Key afstandbediening, waarbij de belangrijkste toetsen met oplichtende kleuren in het donker worden verlicht.

Beknopt functie overzicht:
- DVD speler, tuner-versterker en surround decoder in één elegant apparaat
- Versterkervermogen: 6x 45 Watt
- Ingebouwde decoders voor DTS, Dolby Digital & Pro-Logic II
- Auto Format Decode
- MP3 afspeelmogelijkheden
- Super Sub Alias Filter
- Video instellingen & Video Memory
- Glo-Key afstandbediening
- 40 voorkeuzezenders & RDS RadioText
- Verkoopprijs: € 1250,- (Regio 2)

MERK

EDITORS' CHOICE