NIEUWSB&W

Gratis vervoer VAD Show

Redactie HiFi.nl | 17 september 2002 | B&W

Gratis vervoer naar de VAD hifi show in Veldhoven met Marantz en HVT

HVT bus op VAD Show 2001Zaterdag 19 en zondag 20 oktober 2002 vindt weer de grootse hifi show plaats van de Verenigde Audio Distributeurs in de Koningshof. Dit is een prachtig - voormalig - klooster, gelegen in de bosrijke omgeving van Veldhoven. Daar worden u de nieuwste systemen gepresenteerd op het gebied van geluid, beeld en home entertainment. Ook kunt u interessante workshops bijwonen, waaronder die van HVT. Dit jaar is dat een workshop ‘meerkanaals popmuziek’ door Ronald Prent van de Galaxy Studios in België.

In samenwerking met Marantz biedt HVT haar lezers, en de bezoekers van HiFi.nl, wederom een gratis vervoersservice. Op zaterdag 19 oktober rijdt de HVT-Marantz Bus van Zwolle naar Veldhoven. U kunt opstappen in Zwolle of in Amersfoort. Aankomst Veldhoven: ± 11.00 uur.

Opstap 1, 08.15u, vertrek 08.30u (vanaf Zwolle)
Hotel Mercure, Hertsenbergweg 1, 8041 BA Zwolle, A28, afslag 18 Zwolle Zuid

Opstap 2, 09.15, vertrek 09.30u (Amersfoort)
Restaurant De Schep, Amersfoortsestraat 10, 3821 CB Amersfoort, A1, Afslag Hoevelaken

De toegangskaarten voor de VAD show à € 10,00 zijn in de bus verkrijgbaar. Als u met de bus meegaat bent u ook verzekerd van een gratis toegangskaart voor de HVT workshop. Om 18.00 uur rijdt de bus weer terug.

Er is plaats voor 50 personen en de inschrijving gaat op volgorde van binnenkomst. U kunt zich aanmelden door het versturen van een e-mail naar: ebleys@hifivideotest.nl. Vermeldt u dan: naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en het aantal personen waarmee u gebruik wilt maken van deze vervoersservice.

MERK

EDITORS' CHOICE