NIEUWSB&W

Audio Note opent deuren

Redactie HiFi.nl | 02 september 2002 | B&W

(Ingezonden mededeling)

Audio Note (UK) Ltd, de toonaangevende fabrikant van audio apparatuur van uitzonderlijke kwaliteit en Audio Note Nederland BV annonceren vandaag de opening van het Audio Note Auditorium in Den Haag per 3 September 2002. Dit als eerste stap naar een nieuwe strategie voor de verkoop en presentatie van Audio Note apparatuur in Europa.

Audio Note auditorium2Het Audio Note Auditorium biedt primair complete Audio Note systemen, waaronder de zeer exclusieve. Onderdeel van de service is twee jaar tot levenslange garantie, de mogelijkheid het systeem later in te ruilen voor een systeem van een hoger kwaliteitsniveau tegen een volledige vergoeding van het oorspronkelijke aankoopbedrag, en een lease optie. De systemen worden geleverd inclusief kabels, luidsprekerstands en audiomeubels en worden persoonlijk geïnstalleerd door Audio Note Nederland. De prijzen voor de systemen variëren van € 8.500,- tot € 245.000,-, en de meeste systemen zullen uit voorraad worden geleverd.

Audio Note website2Naast het complete assortiment van Audio Note, biedt het Auditorium een collectie van 10.000 platen speciaal samengesteld uit de bekende privé collectie van Peter Qvortup zelf. Ook worden accessoires aangeboden van erkende fabrikanten zoals Border Patrol, Finite Elemente, Shure, Cardas en AudioQuest. Hiernaast treedt Audio Note Nederland BV op als distributeur in Nederland voor de producten van Echo Busters en Caig  alsmede als distributeur voor de Benelux voor TJ-Electronics en DeZorel. Het Auditorium heeft een eigen technische dienst voor ‘upgrades’ en reparatie van Audio Note en Audio Innovations apparatuur.

In Audio Note Auditorium zullen verder Audio Concerten worden gegeven in samenwerking met leveranciers en fabrikanten van andere producten van hoge kwaliteit. Hiervoor, en voor andere doeleinden, heeft het Auditorium de beschikking over een compleet referentie systeem bestaande uit het beste wat Audio Note thans te bieden heeft waaronder de beroemde Gaku-On versterker, de M-10 voorversterker, de TT-Three reference draaitafel, de DAC-5 Special en de nieuwe SOGON kabels.

Het Audio Note Auditorium is gesitueerd in Den Haag, Rijswijkseplein 39, 2516 EB, en zal zijn deuren voor de eerste maal openen op 3 September 2002. Algemene informatie kan per email aangevraagd worden via info@audionote.nl, of via de website www.audionote.nl.

Noot
Bezoek zeker de website, deze is fraai!

MERK

EDITORS' CHOICE