NIEUWS

Drie (!) nieuwe recensies op HiFi.nl

Redactie HiFi.nl | 06 augustus 2002 |

Op HiFi.nl zijn vandaag weer drie nieuwe recensies toegevoegd:

Dr. Longbeard en Marja bespreken een combinatie van de KR 300BXLS, Antares en Siltech Mxt Paris: En dan staat Cor Dekker weer op de stoep. Ditmaal om de KR 300BXLS’en weer op te halen. Maar hij laat ons niet met lege handen achter. Hij heeft ook nog een flinke houten kist bij zich. Een KR Antares moet zich daarin op houden.
Lees de recensie...

Rene van Es luisterde naar Marantz en Mordaunt Short: De Engelse luidspreker markt is jarenlang gedomineerd door B&W, Kef, Tannoy en vele andere roemruchte merken. Met wisselend succes was een speler in deze categorie Mordaunt Short. Kenmerkend misschien dat mijn vrouw die overgoten wordt met merknamen nog nooit had gehoord van deze reeds meer dan 35 jaar producerende Engelse unit en kastenmaker.
Lees de recensie...

Ook recenseerde Rene van Es ook de Siltech Mxt Professional New York interconnect: Aan het eind van dit proces wacht u in het geval van de Siltech Mxt New York een uiterst fraaie en neutrale kabel tegen een zeer redelijke prijs. Scherp concurrerend met Monster, VdH, Monitor enzovoort.
Lees de recensie...


EDITORS' CHOICE