NIEUWS

Nieuwe interlinks Monster


Redactie HiFi.nl | 22 juli 2002
Monster ® Cable introduceert 3 nieuwe subwoofer interlinks

Monster ® MSB1000 M Series Ultra High Performance Reference Subwoofer Interlink

MonsterWie de produkten van Monster ® Cable kent weet, dat als het getal 1000 in het typenummer zit, u zo goed als zeker het woord Reference verderop kunt aantreffen. Bij de MSB1000 is dat niet anders. De MSB1000 Reference Subwoofer Interlink is de meest geavanceerde verbinding tussen uw processor/(voor-)versterker/receiver en uw actieve subwoofer. De kern bestaat uit een driedubbele multi-ader massieve koperkern voor zeer schone, gedefinieerde lage tonen weergave met superieure basnauwkeurigheid en verhoogde dynamiek. Daarmee haalt u elk detail uit de muziek of filmsoundtrack. De MSB-1000 Reference kabel heeft een dubbele afscherming met zeer hoge dichtheid voor superieure RF en EM ruisonderdrukking. De 24 karaats vergulde fijnmechanische precisie 12-cut Turbine ® cinch connectoren zorgen voor een zeer goed corrosievrij contact en daarmee een verliesarme signaaloverdracht. De MSB1000 wordt geleverd met bijpassende Y-Splitter om de interlink te kunnen gebruiken bij actieve subwoofers welke een aparte linker en rechter ingang hebben. Verkrijgbaar in lengtes van 3,6 meter, 5,5 meter en 7,3 meter.

Monster ® MSB850 M Series High Performance Subwoofer Interlink
MonsterWie meer wil dan de MSB550, maar de MSB1000 weer net iets te zwaar acht, en toch de befaamde M Series kwaliteit eist, kiest voor de MSB-850, een kwalitatief uitstekende hoogwaardige subwoofer interlink met dubbele kern van hogere kwaliteit koper, waardoor een diepe, strakke bas probleemloos kan worden weergegeven. De MSB-850 heeft een dubbele afscherming met hoge dichtheid voor superieure RF en EM ruisonderdrukking en 8-cut Turbine ® connectors voor verbeterd signaaltransport. De MSB-850 wordt geleverd met een passende Y-Splitter. Verkrijgbaar in lengtes van 3,6 meter, 5,5 meter en 7,3 meter.


Monster ® MSB550 M Series Advanced Performance Subwoofer Interlink
MonsterWaar de Monster ® Bass Series eindigt, begint de MSB550, het instapmodel uit Monster's befaamde en exclusieve M Series. De MSB550 maakt gebruik van een solide koperkern voor een strakke, gedefinieerde basweergave. De kabel zelf heeft een dubbele afscherming met hoge dichtheid voor superieure RF en EM ruisonderdrukking en wordt geleverd incl. 24 karaats 8-cut Turbine ® cinch connectors voor maximale signaaloverdracht en een Y-Splitter.
Verkrijgbaar in lengtes van 3,6 meter, 5,5 meter en 7,3 meter.

Naast deze nieuwe M-Serie, heeft Monster ® Cable een vijftal andere series met interlinks welke speciaal ontwikkeld zijn voor actieve subwoofers. Monster ® Cable is 's werelds grootste producent van kwaliteitskabels voor de Home Theater markt. Kijk voor alle modellen, verkoopprijzen en geautoriseerde Monster ® Cable dealeradressen op http://www.lookenlisten.nl. Importeur : Penhold bv, Geldermalsen tel.: 0345-588080

EDITORS' CHOICE