NIEUWS

3 nieuwe Arcam produkten


Redactie HiFi.nl | 04 juli 2002

Het Britse Arcam heeft voor de zomermaanden drie nieuwe producten op de markt gebracht, een receiver, een versterker en een CD-speler. De receiver en de CD-speler behoren beide tot de lijn van DiVA producten.

De CD62, CD speler is een vervolg op de CD72 met in het achterhoofd een gunstigere prijs voor een DiVA CD speler. Doordat de CD62 niet te upgraden is naar de CD92 is de power supply een stuk goedkoper. Naast wat eenvoudigere randzaken zoals de afstandsbediening is er verder geen verschil, behalve de gunstigere prijs dan.

De AVR 200 is de nieuwe DiVA A/V receiver, ontwikkeld voor de meest accurate weergave van cinema sound. Daarnaast is Arcam niet vergeten de specificaties ook interessant te maken voor HiFi liefhebbers. De AVR 200 is uitgerust met Dolby Pro Logic II waardoor reproductie van twee kanaals muziek en films worden verbeterd.

Als laatste product van de nieuwe zomerlijn heeft Arcam de A32 versterker geïntroduceerd. De versterker produceert 100 watt per kanaal in 8 Ohm en 150 Watt bij 4 Ohm. De A32 is ontworpen om naadloos geïntegreerd te worden in kwalitatief hoogwaardige HiFi systemen en is makkelijk te gebruiken. Alle functies kunnen aangestuurd worden met de afstandsbediening en daarop zit ook de bediening voor de FMJ CD speler en radio tuner.

Meer weten
EDITORS' CHOICE

 • Op vakantie bij de dealer
  Primeur: Bowers & Wilkins 700 Signature
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »
 • Review
  NAD M33: grensverleggend
  Review
  lees meer »
 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »