NIEUWS

Metz TV en DVD-speler


Redactie HiFi.nl | 24 mei 2002

(Ingezonden mededeling)

Metz accent 70 breedbeeldtelevisie In het programma van Metz is een nieuwe telg aan de breedbeeldfamilie toegevoegd: de Accent 70 met superplatte beeldbuis en 100 Hz technologie. Metz televisies onderscheiden zich al jaren door de combinatie van elegant ontwerp, prettige bediening, uitstekende kwaliteit en veel aansluitmogelijkheden. De Accent 70 is dan ook multistandaard en voorzien van SMV (Scan Modulation Velocity), 200 voorkeuzezenders, 512 pagina’s teletext geheugen, PIT (Picture In Text), CTI, kamfilter, APS, ondersteuning van verschillende beeldformaten & zoom, 3 SCART aansluitingen, 12-voudige multi-picture, AV ingangen aan de voorzijde, BSL (Black Stretching of Luminance) voor verbeterde detailweergave, en ruisonderdrukking voor zwakkere zenders. Het stereogeluid wordt verzorgd door een hoogwaardige set ingebouwde luidsprekers (2x 35 Watt).

METZ DH71 Slim DVD SPELER

De nieuwste DVD speler van Metz biedt een breed scala aan afspeelmogelijkheden tegen een zeer vriendelijke prijs. En dat alles met behoud van de altijd verzorgde METZ kwaliteit. De DH71 Slim combineert een uitstekende beeld en geluidskwaliteit met een zeer gebruiksvriendelijke afstandbediening. De ultramoderne digitale signaalprocessor zorgt ervoor dat de DH71 Slim veel verschillende datastromen accepteert. Zo kan de speler naast DVD’s bijvoorbeeld ook MP3 bestanden, CD, CD-R, CD-Rw en VCD’s afspelen. Een 10 bit / 27 MHz Video D/A Converter zorgt voor detailrijke beelden waarbij de fijnste nuances in kleur en helderheid zichtbaar worden. Via de digitale uitgang kunnen alle formaten als DTS, Dolby Digital, MPEG Multi Channel en LPCM worden aangesloten op daarvoor geschikte versterkers/receivers. De cinch aansluiting kan gebruikt worden om in stereo te genieten. Voor het beeld heeft u keuze uit SCART, S-Video en Composite.

Voor meer informatie en de officiële Metz Dealer adressen: www.lookenlisten.nl of neem contact op met de importeur Metz Nederland BV, telefoon 0345-588060.

EDITORS' CHOICE