NIEUWSDenon

Denon DJ Pro speler


Redactie HiFi.nl | 22 mei 2002 | Denon

(Ingezonden mededeling)


Met de introductie van het gloednieuwe DJ-PRO topmodel DN-D9000 scoort Denon, als marktleider in het professionele DJ / Dance segment, wederom hoge ogen en geeft de term Dance Reference een nieuwe betekenis.

De DN-D9000 is het State of The Art eindproduct van jarenlang onderzoek & ontwikkeling, en is voorzien van een aantal unieke, nieuwe features. Zo is de DN-D9000 het ’s werelds eerste toestel voorzien van Alpha Track, oftewel de mogelijkheid om gelijktijdig en onafhankelijk 2 nummers van 1 CD te spelen en te mixen! Een andere World’s First is de verdere verbetering van de onderhoudssnelheid: de DN-D9000 is de eerste professionele DJ Tool die ter plekke verwisselbare CD loopwerken heeft. Mocht er onverhoopt iets mis gaan met De Denon dan is de DJ binnen twee minuten alweer in de lucht door zelf het betreffende loopwerk snel en supersimpel te vervangen!

Enkele functies:

Functies:
- Alpha Track: Deze functie maakt het mogelijk om onafhankelijk en gelijktijdig (!) 2 tracks van dezelfde CD af te spelen.
-Zelf vervangbare CD-Drives: No More Downtime! (type BU-9000)
-Pre-Monitor Output: Uiteraard zijn de Alpha tracks voor de DJ te beluisteren terwijl de Main Track op dat moment al draait als zowel de Main en Monitor uitgangen op de mengtafel zijn aangesloten.
-Auto/Manual BPM Counter: Laat de DN-D9000 de beats automatisch tellen of geef een jump start
-CD-R / CD-Rw playback: Alle discs die gefinaliseerd zijn worden afgespeeld.
-Sampler, Effector & Scratch: Beschikbaar en schakelbaar “on the fly”

Verkoopprijs DN-D9000: € 1800,- excl. 19% BTW

Voor meer informatie en officiële DENON PRO dealeradressen: www.lookenlisten.nl of u belt met Penhold BV, telefoon 0345-588080.

MERK

EDITORS' CHOICE