NIEUWS

Schrijf u in voor David Chesky workshop!


Redactie HiFi.nl | 11 februari 2002

Dit jaar bestaat het tijdschrift HVT (Hifi Video Test) 30 jaar. Bij HVT alle reden om verschillende leuke evenementen te organiseren.
Zoals multikanaals workshops. Op de afgelopen VAD in Veldhoven heeft u hier een voorproefje van kunnen krijgen: in een, wat kleine, ruimte kon u daar met uitleg van Werner Dabringhaus van MDG meerkanaals SuperAudio CD en DVD-Audio gedemonstreerd zien en horen. Vanwege de belangstelling tijdens de VAD heeft HVT nu besloten om meer van deze activiteiten te organiseren.

De eerste gelegenheid is 18 mei. De locatie is Baarn. In de mastering- en editingruimtes van Polyhymnia zal HVT dan niemand minder dan David Chesky ontvangen en samen met hem en de recording engineers van Polyhymnia meerdere workshops.

De workshops vinden plaats in het schitterende pand van Polyhymnia aan de Prinses Marielaan te Baarn en biedt daarom tevens de gelegenheid om dit bolwerk van meerkanaals SuperAudio CD-opnamen te bekijken. Omdat David Chesky ook maar een mens van vlees en bloed is en zich niet over meerdere ruimtes kan verdelen, assisteert een deel van de balance en recording engineers van Polyhymnia bij de workshops. Dit biedt u de gelegenheid hen aan te spreken en te vragen naar hun ruime ervaring.

Lees hier alles over deze workshop en meld u (gratis) aan...

EDITORS' CHOICE