NIEUWS

Mono eindversterker van Marsh


Redactie HiFi.nl | 20 januari 2002
(Ingezonden mededeling)

Marsh Sound Design heeft op de laatste CES een nieuwe mono eindversterker A450M geintroduceerd. Deze krachtige versterker heeft een vermogen van 450 watt aan 8 ohm.

Richard Marsh de ontwerper van Marsh Sound is geen onbekende binnen de audiobranche. Zo was hij de uitvinder van de MIT Z serie en ontwerper/designer van Monster Cable. Zijn wereldberoemde condensatoren worden ondermeer in Audio Research en Wilson toegepast.

Naast deze aktiviteiten is hij ook technisch adviseur en auteur voor o.a. 'The Absolute Sound', 'Speaker Builder' en 'Stereophile'.

Mono eindversterkers A450S

Naast de twee stereo eindversterkers binnen het programma heeft Marsh Sound Design nu ook een mono eindversterker in zijn assortiment. Deze Push Pull Solid State krachtbron met 450 watt is uitermate geschikt om zeer laagohmige luidsprekers aan te sturen.

De volledig uit transistoren opgebouwde eindversterker heeft zeer veel reserves. Door toepassing van de door Richard Marsh ontwikkelde condensatoren staat deze versterker garant voor een muzikale karakter. De A450S heeft RCA en XLR ingangen.

Meer informatie leest u op de website van importeur Dynamic Solutions.

EDITORS' CHOICE