NIEUWS

OPROEP: "Audioclub Belgie"


Redactie HiFi.nl | 21 december 2001

Diverse audioclubs zijn ooit ontstaan via promotie op HiFi.nl. U kunt dan denken aan de succesvolle Audioclubs Oost-Brabant en Velzen. Gezonde en enthousiaste audioclubs met tientallen leden.

Beide clubs, alsook Audioclub Nunspeet maken tevens gebruik van een HiFi-internetpakket wat HiFi.nl ter beschikking stelt aan audioclubs. Dit pakket bestaat uit een domeinnaam, e-mail adressen, internetabonnement, homepageruimte en natuurlijk de nodige promotie ;-)

Op dit moment spant HiFi.nl zich extra in om ook de oprichting van een (de eerste?) audioclub in Belgie op te richten. Hiervoor heeft HiFi.nl contact gehad met Maurice Vandenbergh, initiatiefnemer achter deze toekomstige audioclub in Belgie, die het volgende bericht onder de aandacht wil brengen van de HiFi.nl bezoekers.

Ik wil in Vlaanderen een hificlub oprichten. In Vlaanderen liggen de contacten minder makkelijk dan in Nederland: geen tijdschriften, veel minder gespecialiseerde HiFi-zaken en sedert jaren geen beurzen meer in Brussel of Antwerpen.

Op het programma van de club staan luisternamiddagen bij de initiatiefnemer en bij de diverse leden, uitwisseling van ideeën, meningen en ervaringen, eventueel een nieuwsbrief bestaande or uit enkele gefotokopieerde pagina's.

Op dit moment hebben zich al een aantal mensen aangemeld voor een eventueel lidmaatschap. Indien u ook geinteresseerd bent, kunt u contact opnemen met Maurice Vandenbergh, Gravenstraat 66, B-3220 Halsbeek (België) of bellen met +32-16-622474.

Voor vragen over wat HiFi.nl voor een bestaande of toekomstige audioclub kan doen of voor informatie over de audioclub in Belgie kunt u mailen naar: audioclub@hifi.nl.

EDITORS' CHOICE