MERK

Dan Clark Audio

Over Dan Clark Audio

Dan Clark heeft MrSpeakers in 2012 opgericht om hoofdtelefoons te maken die een emotionele ervaring bieden in plaats van simpelweg een hoogwaardig audiosignaal te leveren. Overtuigd dat elk aspect van een hoofdtelefoon de sleutel is tot het luisterplezier, heeft Dan gekozen voor een holistische benadering door elk onderdeel vanaf de grond af te ontwerpen. Het doel is om geen enkele tekortkoming te hebben om als luisteraar volledig op te gaan in de muziek.

Dan Clark heeft het oorspronkelijke merk MrSpeakers vele jaren geleden opgericht na het behalen van zijn ingenieursdiploma. Na zijn afstuderen bekleedde hij functies bij Apple en ontwierp hij twee luidsprekers voor Platinum Audio: de Studio 2 en de Reference 2. Naarmate zijn bedrijf groeide, noemde Dan zijn ontwerpadviesbureau MrSpeakers om zijn focus op het product weer te geven. Toen de high-end audiomarkt zijn aandacht richtte op personal audio, raakte hij geïnteresseerd in het nastreven van goed geluid uit een gesloten hoofdtelefoon. Na verloop van tijd werd Dan een autoriteit in Head-fi en deelde hij talloze modificatietips.

Eind 2019 besloot Dan Clark de naam van MrSpeakers te veranderen in Dan Clark Audio. Kijk voor meer informatie op de website van de importeur, Dune Blue.

FOTO'S