Artikelen met de tag Streaming



Review: Teufel One S

Gepubliceerd op 22 oktober 2020
Auteur: Quintijn Bulterman
Review Teufel One S Er is een strijd gaande, die zich uitstrekt over alle keukens en woonkamers. Zonder genade worden de klein(st)e plekjes in deze ruimtes veroverd. Het Rijk Sonos uit het Westen heeft de afgelopen jaren zo al veel land weten te bemachtigen. Maar Bluesound uit het Hoge Noorden laat het daar niet bij zitten. Te midden van al die grote veldslagen, is er dan ook nog een Germaans Koninkrijk, die de harten van de Lage Landers voor zich wint. Zie daar een zwarte banner, waarin de rode letters Teufel, machtig flapperend in de wind, een statement maken...
lees verder>>

Review: NAD C 298 - Purifi voor de hifi-systeembouwer

Gepubliceerd op 18 oktober 2020
Auteur: Jamie Biesemans
Review NAD C 298NAD heeft enorm gescoord met de M33, een alleskunner-versterker met alles aan boord wat je maar kon wensen en zowat het eerste apparaat met EigenTakt-versterker van Purifi aan boord. Wie echter al over een streamer, DAC of voorversterker beschikt, heeft iets anders nodig. En hallo, daar is de C 298. Deze eindversterker oogt eenvoudig, maar geeft je wel een snelle manier om je muziekset met de bejubelde Eigentakt-versterking te upgraden.
lees verder>>

Review: DALI Oberon C - het actieve familielid

Gepubliceerd op 11 oktober 2020
Auteur: Michael Hamers
DALI Oberon 7CAl geruime tijd maak ik dankbaar gebruik van een paartje DALI Oberon 7 speakers voor mijn reviews. Deze gaan binnenkort plaatsmaken voor iets nieuws, maar voordat het zover is, is de vergelijking met de nieuwe actieve Oberon 7 C natuurlijk voor de hand liggend. Ik ken de passieve Oberon 7 door en door en dus leek het DALI Benelux wel gepast als ik de nieuwe C variant eens aan de tand zou voelen. Is de actieve net zo makkelijk in de omgang?
lees verder>>

Review Sonoro Maestro en Orchestra: geslaagde entree op de markt van hificomponenten

Gepubliceerd op 8 oktober 2020
Auteur: Sinan Kökbugur
2020-04-15 Sonoro Maestro En OrchestraHet Duitse Sonoro is bekend van de multifunctionele en degelijk gebouwde tafelradio, die niets anders dan een netsnoer nodig heeft om muziek te maken. Ongeveer een jaar geleden heeft Sonoro de Maestro gelanceerd, een versterker, tuner, DA-converter, streamer en cd-speler. De gebruiker hoeft dus alleen nog twee passieve luidsprekers aan te sluiten. Hoe bevalt de poging van tafelradiomerk Sonoro om zich in te vechten in de volle markt van losse audiocomponenten?
lees verder>>

Review: Klipsch The Fives - retro maar niet ouderwets

Gepubliceerd op 30 september 2020
Auteur: Jamie Biesemans
Review Klipsch The Fives Je wil goed tv-geluid en je muziek op een deftige manier af kunnen spelen in stereo? Dat kan op steeds meer manieren, maar weinig oplossingen zijn zo veelzijdig als Klipsch The Fives. Want naast je televisie aansluiten via HDMI of streamen via Bluetooth kun je ook een draaitafel verbinden. De compacte vorm en het fraaie retrodesign uit hout van deze actieve stereospeakers maken ze even praktisch als aantrekkelijk.
lees verder>>

Review: Linn Majik DSM - mooier en beter

Gepubliceerd op 18 september 2020
Auteur: Jamie Biesemans
Linn Majik DSM 2020Linn vernieuwt de Majik DSM, waardoor deze alles-in-één-versterker nog aantrekkelijker en veelzijdiger is geworden. Met alle mogelijke streamingopties en vier HDMI-ingangen/één HDMI-uitgang is de Majik DSM een wel heel intrigerend antwoord op de eeuwige vraag: "Hoe krijg ik een goede geluidskwaliteit zonder mijn woonkamer vol toestellen te proppen?"
lees verder>>

Review: Marantz Model 30 versterker en SACD 30n netwerkspeler en sacd-speler

Gepubliceerd op 5 september 2020
Auteur: Jamie Biesemans
Marantz 30 reviewMarantz staat op het punt om zichzelf opnieuw uit te vinden. Dat horen we nu al een tijdje, maar met deze twee gloednieuwe Model 30-stereotoestellen krijgen we meteen een idee waar het iconische merk naartoe wil. En dat is richting de toekomst, maar ook weer richting het verleden.
lees verder>>

Review: Sonos Arc soundbar

Gepubliceerd op 21 augustus 2020
Auteur: Rob Nijman
Sonos ArcSonos heeft deze zomer een nieuwe premium-soundbar gelanceerd die de opvolger moet zijn van de Playbar en de Playbase. De nieuwe Sonos Arc komt met HDMI en bezit extra bovenliggende speakers om Dolby Atmos weer te kunnen geven. We hebben de nieuweling eens uitgebreid in meerdere huiskamers aan de tand gevoeld.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE