Artikelen met de tag Streaming



Review HiFi Rose RS520: evolutie

Gepubliceerd op 29 november 2022
Auteur: Quintijn Bulterman
2022-09-26 HifiRoseRS520Inmiddels zijn we op een tijd en plaats in de geschiedenis, waar muziek en video iets vluchtigs is. En zelfs niet eens meer een product dat tastbaar is. Geen cd of blu-ray meer. Muziek luisteren is een kwestie van een digitale knop op een touchscreen. Dus waarom zou je geen hifi-apparaat in huis halen wat dit concept volledig omarmt? Het nieuwste wat er qua hifi-evolutie te verkrijgen is. Zou dat de HiFi Rose RS520 kunnen zijn? Daar gaan we achter komen.
lees verder>>

Review KEF LSX II: Kleine alleskunners van KEF

Gepubliceerd op 18 november 2022
Auteur: Jamie Biesemans
2022-06-03 KEF_LSX II_3Als je een kwaliteitsprong wil maken vanaf draadloze speakers van het type Sonos zonder verlies van gebruiksgemak, dan kom je snel uit op actieve speakers van hifi-merken. Veelal zijn die wat forser, maar de LSX II van KEF zijn juist net wat kleinere toestellen. En toch komen ze met vele streamingopties, een HDMI-aansluiting en echte stereoprestaties. Maar is het verschil met de eerste generatie LSX echt groot?
lees verder>>

Review Lumin U2 Mini netwerkstreamer: luistergenot en ruime keuzes

Gepubliceerd op 6 november 2022
Auteur: Ren├ę van Es
Lumin U2 MiniHet is te verwachten dat een model met type aanduiding U1 Mini een keer wordt opgevolgd door een U2 Mini. Precies dat heeft Lumin nu gedaan met haar netwerkstreamer. Een digitale bron zonder digitaal naar analoog conversie, zodat ten minste een versterker met ingebouwde DAC noodzakelijk is, of een losse converter. Prettig, want daarmee wordt de keuze vergroot en geen dubbele investering gedaan.
lees verder>>

Review SVS Prime Wireless Powered Speakers Pro: klein, betaalbaar, doen alles

Gepubliceerd op 3 november 2022
Auteur: Jamie Biesemans
Review SVS Prime Wireless Pro PS_19In primeur testen we de Prime Wireless Powered Speakers Pro van SVS. Deze compacte actieve luidsprekers vervangen een volledig muzieksysteem en beloven evenveel luisterplezier. En tv-geluid nemen ze ook voor hun rekening.
lees verder>>

Review K5 Monitor van Kaempfer Audio Design: actief en draadloos met WiSA

Gepubliceerd op 22 oktober 2022
Auteur: Edouard Hendrix
KAD K5 Monitor_2In november 2020 maakten we kennis met Kaempfer Audio Design en hun KAD K7 luidsprekersysteem. Vandaag ontdekken we de gloednieuwe KAD K5 monitor. Niet zo maar het kleine broertje van de KAD K7. Dat kunnen we je nu al verklappen.
lees verder>>

Review: Asgrauw - Facade (digitaal)

Gepubliceerd op 5 oktober 2022
Auteur: Eric de Boer
Asgrauw - Facade Liefhebbers van genadeloos hard metaal, leg uw oor te luister. Het vijfde album van Asgrauw is namelijk uit en het trio klinkt weer venijnig sterk. Op Facade verkent het driekoppige gezelschap op onnavolgbare wijze het gebied tussen leven en dood en trakteert het de luisteraar op een vuig, maar briljant werk dat beklijft.
lees verder>>

Review Sonos Sub Mini

Gepubliceerd op 3 oktober 2022
Auteur: Jamie Biesemans
2022-09-13 SonosSubMiniMet de Sub Mini biedt Sonos eindelijk een subwoofer die steek houdt in normale kamers. Het toestel is namelijk heel wat compacter en goedkoper dan de forse Sonos Sub. Maar heb je er dan wel iets aan?
lees verder>>

Review Lindemann MusicBook Combo: Toppunt van discretie en luxe in compact design

Gepubliceerd op 23 september 2022
Auteur: Jamie Biesemans
2022-08-24 LindemannMusicbookCombo_2Dankzij steeds betere klasse D-versterking wordt het mogelijk om compacte geïntegreerde versterkers te bouwen die heel goed klinken. Steeds meer merken voegen daad bij woord, en lanceren verrassende kleine alleskunners voor veeleisende muziekliefhebbers. Ook de MusicBook Combo van Lindemann is zo'n compact toestel, uitgerust met veel opties en verpakt in een luxueuze behuizing uit aluminium.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE