Artikelen met de tag Streaming



Review Sonoro Prestige: ambitieuze tafelradio met hoeveelheid functies als van een Zwitsers zakmes

Gepubliceerd op 27 juli 2020
Auteur: Sinan Kökbugur
2020-06-26 SonoroPrestigeSonoro bouwt tafelradio’s en heeft een portfolio ontwikkeld dat bestaat uit mono- en stereomodellen, al dan niet voorzien van een cd-loopwerk en allerlei moderne streamingfuncties. Sonoro stelt ouderwetse Duitse ingenieursvaardigheden te combineren met moderne techniek. Sommige modellen van Sonoro stijgen boven het niveau van een tafelradio/wekkerradio uit. In onze testruimte staat zo’n model, de Sonoro Prestige, een alles-in-één stereoapparaat dat alleen een stopcontact nodig heeft om muziek te maken.
lees verder>>

Review Como Audio Solo + Ambiente + Turntable set

Gepubliceerd op 14 juli 2020
Auteur: Quintijn Bulterman
Review Como Audio SoloComo Audio is voor de lezers van HIFI.NL bepaald geen vreemde. We hebben regelmatig contact met Tom DeVesto, en hebben je eerder bovendien uitgebreid kennis laten maken met de Como Audio Musica. Het label ‘tafelradio’ was daarbij een behoorlijk understatement. Maar de lijn van producten is groter. Como Audio heeft namelijk ook een platenspeler in het assortiment. Dat vraagt natuurlijk om een review.
lees verder>>

Review: NAD M33 - Grensverleggend

Gepubliceerd op 15 juni 2020
Auteur: Jamie Biesemans
NAD M33Er wordt door veel muziekliefhebbers reikhalzend uitgekeken naar de NAD M33. Het verlangen is groot. En niet omdat dit ‘zomaar’ de grotere, meer audiofielere versie zou zijn van de baanbrekende M10-versterker die zoveel mensen die normaal nooit zouden investeren in hifi wist te bekoren. Ja, de M33 deelt inderdaad een aantal zaken met die kleine krachtcentrale, zoals de uitstekende streamingopties, het grote aanraakscherm en de Dirac-kamercorrectie. Maar de motor die alles aandrijft, die is helemaal anders.
lees verder>>

Review: Lyngdorf TDAI-1120 streaming versterker

Gepubliceerd op 2 juni 2020
Auteur: Werner Ero
Lyngdorf TDAI-1120 streaming versterkerLyngdorf? Is dat niet het innovatieve Deense merk van ontwerper Peter Lyngdorf. Een visionair die eind jaren negentig van de vorige eeuw furore maakte met de unieke en geniale TacT Millennium digitale PWM (pulsbreedtemodulatie) versterker? Jazeker, en met zijn nieuwe TDAI-1120 gaan Peter en zijn team van ingenieurs zelfs nog een aantal stappen verder.
lees verder>>

Review: Naim Mu-So Qb 2nd Generation - kubus vol muziek

Gepubliceerd op 31 mei 2020
Auteur: Rob Nijman
Naim Mu-so Qb review Een voordeel van #thuiswerkgate is dat het de tijd en ruimte geeft om even een inventarisatie te maken van wat er in het afgelopen jaar zoal op HIFI.NL verschenen is, en waar we de komende tijd zeker aandacht aan zouden moeten besteden. Om vervolgens te beseffen dat de Naim Mu-so 2 direct na de lancering vorig jaar al uitgebreid is besproken, maar we uiteindelijk nooit aan zijn kleine broer Qb 2 zijn toegekomen. Tijd om dat recht te zetten hebben we nu gelukkig genoeg, dus bij dezen!
lees verder>>

Review: Linn Series 3 Stereo System - Scotch Egg

Gepubliceerd op 29 mei 2020
Auteur: Jamie Biesemans
Linn Series 3Wie zijn huis wil bevolken met draadloze speakers komt snel uit bij Sonos, Denon, Harman Kardon of een van de vele anderen. Maar er zijn ook premiumopties die de luxejager aanspreken of de audiofiel die zijn high-end set wil combineren met iets handig elders in huis. De fraaie Series 3-speaker van Linn is er zo een.
lees verder>>

Review: Chord 2go streamermodule - Maak je Hugo 2 draadloos

Gepubliceerd op 16 mei 2020
Auteur: Jamie Biesemans
Chord 2GODe Chord 2go is de langverwachte streamingmodule voor de Hugo 2. Eindelijk hoeven de eigenaars van die uitstekende DAC niet langer jaloers te kijken naar lui die hun goedkopere Mojo draadloos maakten met de Poly. Dankzij de 2go kun je de Hugo 2 rechtstreeks op het netwerk hangen en muziek streamen via Roon en andere diensten.
lees verder>>

Review: Apple AirPods Pro

Gepubliceerd op 15 april 2020
Auteur: Quintijn Bulterman
Apple Airpods ProEen merk waar we eigenlijk nog maar weinig aandacht aan besteden is Apple. En stiekem is dat best gek. Apple heeft namelijk een rijke geschiedenis met muziek. Alles op gaan sommen wat Apple voor ons muziekliefhebbers heeft gedaan, is nogal een opgave. Maar laten we beginnen met het product wat we nu voorhanden hebben; de Apple Airpods Pro.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE