Artikelen met de tag Streaming



Review DALI Katch G2: Deens doosje met serieuze skills

Gepubliceerd op 20 september 2021
Auteur: Jamie Biesemans
Review DALI Katch G2Kun je de geluidskwaliteit die 'echte' hifi-speakers bieden brengen naar een compacte Bluetooth-luidspreker? Velen beloven het, maar DALI is een van de weinigen die met de Katch ook effectief deed. Het bewijs dat je dankzij een echte achtergrond in hifi veel kunt realiseren. Nu is er de nieuwe Katch G2: hetzelfde design, dezelfde troeven, maar met een aantal handige tweaks. Enne, hoe klinkt het als je er twee samenvoegt tot een stereopaar?
lees verder>>

Review iFi Audio ZEN Stream: Ontspannen genieten

Gepubliceerd op 14 september 2021
Auteur: Harro Tillema
Review iFi Audio ZEN Stream De Engelse hifi-fabrikant iFi Audio geniet een hoge populariteit onder een groeiende groep muziekliefhebbers wereldwijd. Vooral de ZEN serie wordt al jaren erg goed ontvangen en wordt met regelmaat onderscheiden met positieve reviews. Nu heeft iFi Audio eindelijk de langverwachte netwerkspeler voor de ZEN serie uitgebracht. Importeur Network Media Systems stuurt een van de eerst beschikbare units ter review. Met de gedachte aan de onlangs gereviewde ZEN Phono RIAA phonostage zijn onze verwachtingen hooggespannen.
lees verder>>

Review Goldmund Prana wireless high-end: de weergever blijft PUUR

Gepubliceerd op 10 september 2021
Auteur: René van Es
2019-01-14 Goldmund Prana Met een eenvoudig photoshopprogramma moet het mogelijk zijn om uw gefotografeerde huiskamer zo te manipuleren dat uw gehele audiosysteem verdwijnt, met uitzondering van uw luidsprekers. Hoe ziet dat er uit? Rustiger? Ruimer? Het is hoe dan ook precies wat u bereikt met een set Goldmund Prana actieve luidsprekers. Maar zonder in te leveren op geluidskwaliteit, eerder ermee op vooruit te gaan.
lees verder>>

Review Auralic Altair G2.1: geweldige streaming DAC with benefits

Gepubliceerd op 1 september 2021
Auteur: Max Delissen
Auralic Altair G2.1Toen ik, vanwege het vertalen van een persbericht, een paar maanden geleden onder embargo te horen kreeg dat Auralic met een Altair G2.1 streaming DAC zou komen kon ik het niet nalaten om meteen een exemplaar vast te leggen voor een recensie. Als tevreden bezitter van een Auralic Altair G1 zou ik immers een goed vergelijk kunnen maken tussen de mijne en zijn nieuwe grote broer. Vol verwachting klopte mijn hart…
lees verder>>

Review 432 EVO Master music server: sterke uitdager in het topsegment

Gepubliceerd op 21 augustus 2021
Auteur: Werner Ero
432 EVO Master music serverEen bijzondere ontwerper met net zulke bijzondere producten. Hoe anders een high-end music server kan presteren en functioneren bewijst de Belgische 432 EVO-eigenaar Frederic Vanden Poel. Een gedreven man met 20 jaar ervaring op het gebied van Linux en netwerk beveiligingsadviezen in streng beveiligde omgevingen, zoals voor bijvoorbeeld financiele instellingen. De combinatie met zijn passie voor high-end audio heeft uiteindelijk in 2013 geleid tot zijn eigen merk 432 EVO. De hier besproken 432 Evo Master is het onbetwiste topmodel van een reeks die bestaat uit de Aeon, High-end en Standard.
lees verder>>

Review 432 EVO Master music server: a strong challenger in the top segment

Gepubliceerd op 21 augustus 2021
Auteur: Werner Ero
432 EVO Master music serverA special designer with products that are just as special: How different a high-end music server can function and perform, is proven by Belgian 432 EVO owner Frederic Van den Poel. A very driven man whose roots are in 20 years of Linux experience and network security consultancy within strongly secured environments such as financial institutions. This combined with his passion for high-end audio has resulted in his own 432 EVO brand in 2013. The MASTER reviewed here, is the undisputed flagship model from the 432 EVO range which is further comprised of Aeon, High-End and Standard models.
lees verder>>

Review Apple TV 4K (2021): mediaspeler van Apple

Gepubliceerd op 19 augustus 2021
Auteur: Jamie Biesemans
Apple TV 4KRecent kreeg de Apple TV 4K een opfrisbeurt, onder meer in de vorm van een nieuwe remote. Een mooie gelegenheid om aan de slag te gaan met een Apple-toestel dat vergeleken met de iPhone, iPad en Mac-computers vaak onder de radar blijft vliegen. Nochtans belooft het toch een aantal interessante zaken voor de film- en muziekliefhebber.
lees verder>>

Review Trivum Audiobox P150: meer dan audio alleen

Gepubliceerd op 10 augustus 2021
Auteur: Quintijn Bulterman
Trivum AudioBox P150Enige tijd geleden waren we op bezoek bij Comfort & Design en zusterbedrijf Necto Systems. Daar hebben we een volle middag mee mogen kijken in een wereld waarin audio en automatisering samenkomen. We schreven in de resulterende Hi-Visit al dat we onder de indruk waren van de producten, maar daar stopte het avontuur niet. We kregen namelijk een Trivum AudioBox P150 mee naar huis, waar we ons in de afgelopen weken prima mee vermaakt hebben.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE