Artikelen met de tag Bekabeling



Review: AudioQuest NRG-Y en -Z

Gepubliceerd op 11 mei 2020
Auteur: Harro Tillema
Review AudioQuest kabelsOnlangs ontvingen we een pakketje met netstroomkabels van ’s werelds meest invloedrijke kabelfabrikant: AudioQuest. Hoewel we al vele jaren weten dat de effecten van een goede netstroomkabel een groot verschil maakt, zijn we telkens weer benieuwd hoe de nieuwste instappers van AudioQuest presteren. We hebben ze geprobeerd en zonder al te veel te verklappen staan we te popelen om onze ondervindingen voor u op papier te zetten.
lees verder>>

Review: AudioQuest Folk Hero en Mythical Creature series - Heroïsche verbeteringen

Gepubliceerd op 3 maart 2020
Auteur: Werner Ero
AudioQuest Folk Hero en Mythical Creature seriesHet testen van audiokabels behoort tot één van de meest lastige klussen die een recensent kan aangaan. Met name wanneer de prijzen voor dit moois die van een modale personenauto beginnen te overstijgen, is het hoongelach niet van de lucht. Want zo belachelijk veel geld voor een stukje snoer dat je ook gemakkelijk zelf in elkaar kunt flansen en wat waarschijnlijk niet eens veel minder goed zal presteren? Maar wat als een fabrikant nu wel slaagt om het prestatieniveau dusdanig te laten stijgen, dat de mate aan hoorbare verbetering ineens zelfs gelijkwaardig aan gelijk geprijsde luidsprekers of randapparatuur kan zijn?
lees verder>>

Review: Purecable hifi-bekabeling

Gepubliceerd op 18 oktober 2019
Auteur: Harro Tillema
Review PurecablePurecable is al enkele jaren actief als leverancier van kwalitatief goede hifi-bekabeling en in de loop van de jaren is het leveringsprogramma flink gegroeid. Op onze redactie ontvangen we een luidsprekerkabel, een interlink en twee netspanningskabels uit de nieuwste kabelserie ter review. Wat mogen we van deze hifi kabels verwachten? Is het allemaal marketing, of zit er werkelijk muziek in…?
lees verder>>

Review: AudioQuest NRG en Wind Series powercords

Gepubliceerd op 18 april 2019
Auteur: Max Delissen
AudioQuest powercables review 2019Eerder dit jaar werden de AudioQuest Monsoon en de AudioQuest Blizzard geïntroduceerd, twee powercords in de gloednieuwe Wind Series. Het was de laatste grote upgrade binnen het AudioQuest powercord assortiment. De Wind serie werd ontwikkeld om een brug te slaan tussen de instap van de NRG serie, en de toplijn van de AudioQuest Storm Series.
lees verder>>

Review: Atlas Cables - Stapsgewijs naar synergie

Gepubliceerd op 4 juli 2018
Auteur: René Smit
Atlas CablesAtlas Cables uit Schotland is in Nederland een relatief onbekende speler in Audioland, niet geheel terecht gezien de positieve internationale recensies en interessante technologie die ze toepassen in een deel van hun assortiment.
lees verder>>

Review: AudioQuest Niagara 5000 en Storm Series stroomkabels

Gepubliceerd op 15 april 2018
Auteur: Max Delissen
AudioQuest Dragon en StormDe nieuwe AudioQuest Storm Series stroomkabels zijn eind 2017 op de markt gekomen, in het kielzog van de Niagara Series stroomverzorgingsproducten. Beide series zijn ontworpen door Garth Powell, die voorheen als power-specialist bij Furman Sound ruimschoots zijn strepen op het gebied van stroomverzorging verdiende in de professionele audiomarkt.
lees verder>>

Review: Van den Hul Extender - toekomst binnen handbereik?

Gepubliceerd op 22 oktober 2017
Auteur: René van Es
Van den Hul The ExtenderIn deze recensie neem ik u mee in een stukje van de wereld van de heer Aalt Jouk van den Hul, de schier onvermoeibare wetenschapper die audio combineert met de wereld om hem heen en de alternatieve geneeskunde in het bijzonder.
lees verder>>

NAD, Dali en AudioQuest – High End On A Budget

Gepubliceerd op 23 augustus 2014
Auteur: Max Delissen
NAD Dali AudioQuestAl jaren maak ik me sterk voor de stelling dat High End in de hifi niet louter een kwestie is van een enorm prijskaartje. Ik durf zelfs te beweren dat je binnen elk budget apparatuur kunt vinden die bovenmatig goed presteert en daarmee boven zijn klasse-genoten uitsteekt. Waardoor het eigenlijk óók High End genoemd mag worden.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE