Artikelen met de tag Apple



Review Apple TV 4K (2021): mediaspeler van Apple

Gepubliceerd op 19 augustus 2021
Auteur: Jamie Biesemans
Apple TV 4KRecent kreeg de Apple TV 4K een opfrisbeurt, onder meer in de vorm van een nieuwe remote. Een mooie gelegenheid om aan de slag te gaan met een Apple-toestel dat vergeleken met de iPhone, iPad en Mac-computers vaak onder de radar blijft vliegen. Nochtans belooft het toch een aantal interessante zaken voor de film- en muziekliefhebber.
lees verder>>

Review: Apple AirPods Pro Max

Gepubliceerd op 21 mei 2021
Auteur: Quintijn Bulterman
Apple AirPods Pro MaxWe hebben de Apple AirPods Pro Max al een paar maanden onder ons. We hebben al deze tijd gebruikt om er echt eens diep in te duiken. Want een prijskaartje van 629 euro komt met veel vragen. Natuurlijk, de markt van draadloze headphones is groot en de prijzen lopen zeer uiteen. Maar past deze Pro Max-uitvoering van Apple's AirPods in de categorie waar je 600+ euro voor mag vragen?
lees verder>>

Review: iPhone 12

Gepubliceerd op 3 april 2021
Auteur: Quintijn Bulterman
iPhone 12We zijn sinds de eerste versie in 2007 inmiddels wel gewend aan ongeveer ieder jaar een nieuwe iPhone. Soms is de stap vooruit erg spectaculair. soms is het wat minder schokkend. De Apple iPhone 12 lijkt in die laatste categorie te vallen, maar onder de oppervlakte is er juist iets heel erg moois gebeurd. We gingen er eens een paar maanden mee aan de slag.
lees verder>>

Review Apple iPhone 11 Pro

Gepubliceerd op 1 mei 2020
Auteur: Quintijn Bulterman
iPhone 11 ProDe Apple iPhone 11 Pro is al een tijdje op de markt. De reviews waren uiteenlopend: van saai en niet technologisch innovatief tot geweldig en 'beste telefoon verkrijgbaar'. Nu zijn wij natuurlijk geen Tech YouTubers, want we kijken weliswaar ook Netflix of Amazon Prime op de iPhone, maar we luisteren voornamelijk naar muziek. En na een goede maand testen kunnen we daar een uitgebreid oordeel over vellen.
lees verder>>

Review: Apple AirPods Pro

Gepubliceerd op 15 april 2020
Auteur: Quintijn Bulterman
Apple Airpods ProEen merk waar we eigenlijk nog maar weinig aandacht aan besteden is Apple. En stiekem is dat best gek. Apple heeft namelijk een rijke geschiedenis met muziek. Alles op gaan sommen wat Apple voor ons muziekliefhebbers heeft gedaan, is nogal een opgave. Maar laten we beginnen met het product wat we nu voorhanden hebben; de Apple Airpods Pro.
lees verder>>

Apple EarPods: prachtig design, lelijk geluid

Gepubliceerd op 22 november 2012
Auteur: Sander van der Heide
Apple EarPodsSinds de introductie van de eerste iPod in 2001, werden de witte oordoopjes (earbuds) al geroemd om hun ontwerp. Uiteindelijk werden de oordopjes op zichzelf een icoon. Als je iemand zag met een wit kabeltje over zijn jas, dan wist je al dat hij naar een iPod zat te luisteren.
lees verder>>

B&O Play Beolit 12 Airplay Speaker, a case of beauty

Gepubliceerd op 10 maart 2012
Auteur: Sander van der Heide
Beolit 12

B&O Play is het onlangs geïntroduceerde submerk van het Deense Bang & Olufsen. Steekwoorden bij het merk zijn: Portable, Intuïtief en Betaalbaar. Ofwel, B&O wil haar publiek verbreden en probeert de jeugd op deze manier binnen te halen als een nieuwe generatie klanten. Vraag is of deze betaalbare lijn van B&O ook voor deze doelgroep betaalbaar genoeg is.

Het idee van Bang & Olufsen is om autonome producten onder de B&O Play-vlag uit te brengen. Apparaten die niet in een B&O-set hoeven worden opgenomen, maar uit de doos in hun eentje zijn te gebruiken. Al zou je het niet zeggen, de Beolit 12 werd voorgegaan door de Beosound 8. Niet alleen het geluid is anders, maar ook het ontwerp. Het strakke en typerende gebruik van aluminium in de Beosound 8, maakt plaats voor warmere kleuren en materialen als rubber, plastic, geanodiseerd aluminium en leer.

lees verder>>

NAD VISO ONE High Fidelity Ghetto Blaster

Gepubliceerd op 12 november 2011
Auteur: Marc Brekelmans
NAD VISO ONE

Nu de iPod hype in de hifi-wereld een beetje aan het overwaaien is verschijnen er steeds meer hifi-componenten op de markt die naast de iPod ook overweg kunnen met andere draagbare spelers. Zo ook bij de nieuwe NAD VISO 1. Natuurlijk kun je nog steeds een iPod in de dock-connector op de VISO 1 steken, maar eigenlijk hoeft dat ook al niet meer. Tegenwoordig gaat alles namelijk net zo makkelijk draadloos.

lees verder>>

EDITORS' CHOICE