Artikelen van fotograaf Edouard HendrixHiVisit BL Audio & Art, mooie mix van high-end audio en kunst

Gepubliceerd op 8 september 2023
Auteur: Edouard Hendrix
HiVisit BL Audio & Art_2Zijn we hier in Nederland of in België, vraag ik me allereerst af? Het lijkt erop dat de grens tussen de beide landen het mooie handelspand annex kunstgalerij precies doormidden snijdt. Zijn jullie Nederlanders of Belgen (want ik meen een West-Vlaamse tongval te horen)? Gaan we voor hifi, of voor kunst? Heel wat vragen dus, dit is duidelijk een grensgeval.
lees verder>>

Showverslag: Audio met IQ bij Alpha High End met Canor, Manger en meer

Gepubliceerd op 9 april 2023
Auteur: Edouard Hendrix
Audio met IQ showTijdens het weekend van 1 april organiseerde Alpha High End in Brasschaat de 'Audio met IQ-show'. Geen aprilgrap maar een muzikaal feestje zoals we dat van Alpha High End gewend zijn. Met merken als Canor Audio, Manger Audio, Perlisten Audio en IsoTek Systems. Een mix van nieuwkomers en gevestigde waarden. Met de 'Cost is No Object'-show nog vers in het geheugen, trekken we dus opnieuw naar Alpha High End in Brasschaat.
lees verder>>

HiVisit Audiomix: kwestie van aanbod, know-how en service

Gepubliceerd op 16 december 2022
Auteur: Edouard Hendrix
HiVisit Audiomix_4Op 35 km van Antwerpen, op de grens van De Kempen en Vlaams Brabant, ontdekken we langs de Liersesteenweg een van de mooiste en grootste hifizaken van Vlaanderen. Al is dat misschien zelfs nog een understatement. De drukke bedrijvigheid die er in en rond de gebouwen heerst, geeft aan dat er waarschijnlijk heel wat te beleven valt.
lees verder>>

Beursverslag Noir et Blanc Brussels Hifi Show 2022

Gepubliceerd op 11 november 2022
Auteur: Edouard Hendrix
NoirEtBlanc 2022_7Het kan je als lezer van HIFI.NL/.BE niet ontgaan zijn: tijdens het weekend van 5 en 6 november organiseerde de Brusselse audiospeciaalzaak Noir et Blanc haar eerste grote evenement, de Noir et Blanc Brussels Hifi Show 2022. Een grootschalige happening voor liefhebbers van echte high fidelity. Met tal van speciale gasten, workshops, primeurs en exclusieve producten.Als mediapartner van het event waren wij uiteraard van de partij. Hierbij het verslag van een bijzonder muzikaal weekend.
lees verder>>

Rapport d'exposition Noir et Blanc Brussels Hifi Show 2022

Gepubliceerd op 11 november 2022
Auteur: Edouard Hendrix
NoirEtBlanc 2022_7Le week-end du 5 et 6 novembre, le spécialiste hifi Noir et Blanc, situé à Bruxelles, a organisé son premier Noir et Blanc Brussels Hifi Show 2022. Un événement de grande envergure pour les amoureux de la vraie haute fidélité. Avec de nombreux invités spéciaux, des ateliers, des premières et des produits exclusifs. En tant que partenaire média de l'événement, nous étions bien sûr présents. Voici le rapport d'un week-end musical très spécial.
lees verder>>

Hi-Visit New Music: from Brussels with love

Gepubliceerd op 26 oktober 2022
Auteur: Edouard Hendrix
New Music HiVisit 2022_7Voor deze Hi-Visit nodigde José Loro, eigenaar van de Brusselse hifispeciaalzaak New Music, ons uit in zijn privéwoning. Dat hadden we nog nooit meegemaakt. Was het niet de bedoeling om de winkel voor te stellen...? Geen zorgen, al gauw merkten we dat hij goede redenen had voor deze ongewone gang van zaken. Gaat u mee?
lees verder>>

Review K5 Monitor van Kaempfer Audio Design: actief en draadloos met WiSA

Gepubliceerd op 22 oktober 2022
Auteur: Edouard Hendrix
KAD K5 Monitor_2In november 2020 maakten we kennis met Kaempfer Audio Design en hun KAD K7 luidsprekersysteem. Vandaag ontdekken we de gloednieuwe KAD K5 monitor. Niet zo maar het kleine broertje van de KAD K7. Dat kunnen we je nu al verklappen.
lees verder>>

Hi-Visit Alpha High End voor Zwitserse High End: Goldmund, PIEGA & Swiss Cable

Gepubliceerd op 28 mei 2022
Auteur: Edouard Hendrix
Goldmund en Piega _2Tijdens de weekends van 30 april en 8 mei organiseerde de Belgische audiodealer Alpha High End een show met als thema: Zwitserland, Svizzera, la Suisse. Zowel in de vestiging in Brasschaat als in Brussel stonden drie Zwitserse merken in het voetlicht: Goldmund, PIEGA en Swiss Cable. Muziek uit de Alpen, daar kunnen we ons wat bij voorstellen. Vanuit de redactie van HIFI.NL/.BE kwam een andere High End (die in Munchen) er nog even tussendoor, maar we blikken graag terug op twee geslaagde weekends bij Alpha High End.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE