Artikelen van Werner EroWereldprimeur: verslag Bowers & Wilkins 800 D4 bij Poulissen Audio Video Center

Gepubliceerd op 6 september 2021
Auteur: Werner Ero
Verslag Bowers & Wilkins 800 D4 bij PoulissenVandaag worden de 'D4'-modellen van de Bowers & Wilkins 800 Serie aan de internationale audiopers voorgesteld in Abbey Road Studios in Londen. Jamie is voor HIFI.NL aanwezig voor de verslaggeving, maar sinds 1 september jl. vind je de allereerste exemplaren al bij de dealer. Zo ook bij Poulissen Audio Video Center in Roermond, waar Werner een dag in de gelegenheid was om uitgebreid kennis te maken.
lees verder>>

Review 432 EVO Master music server: a strong challenger in the top segment

Gepubliceerd op 21 augustus 2021
Auteur: Werner Ero
432 EVO Master music serverA special designer with products that are just as special: How different a high-end music server can function and perform, is proven by Belgian 432 EVO owner Frederic Van den Poel. A very driven man whose roots are in 20 years of Linux experience and network security consultancy within strongly secured environments such as financial institutions. This combined with his passion for high-end audio has resulted in his own 432 EVO brand in 2013. The MASTER reviewed here, is the undisputed flagship model from the 432 EVO range which is further comprised of Aeon, High-End and Standard models.
lees verder>>

Review 432 EVO Master music server: sterke uitdager in het topsegment

Gepubliceerd op 21 augustus 2021
Auteur: Werner Ero
432 EVO Master music serverEen bijzondere ontwerper met net zulke bijzondere producten. Hoe anders een high-end music server kan presteren en functioneren bewijst de Belgische 432 EVO-eigenaar Frederic Vanden Poel. Een gedreven man met 20 jaar ervaring op het gebied van Linux en netwerk beveiligingsadviezen in streng beveiligde omgevingen, zoals voor bijvoorbeeld financiele instellingen. De combinatie met zijn passie voor high-end audio heeft uiteindelijk in 2013 geleid tot zijn eigen merk 432 EVO. De hier besproken 432 Evo Master is het onbetwiste topmodel van een reeks die bestaat uit de Aeon, High-end en Standard.
lees verder>>

Reference Sounds Experience Center bezocht!

Gepubliceerd op 6 augustus 2021
Auteur: Werner Ero
Hi-Visit Reference SoundsWanneer u ook maar een beetje fanatiek met deze hobby bezig bent, zult u vast al wel een keer van de naam Reference Sounds hebben gehoord. Enerzijds door de aanwezigheid van Michael Huigen en collega Robin Bruinsma op (winkel)shows en beurzen (pre-corona), maar zeker ook door producttesten in de vaderlandse pers. Reference Sounds is alweer een aantal jaar een gevestigde naam, maar voor deze Hi-Visit gaan we op bezoek bij het gloednieuwe onderkomen gelegen aan de rand van Almere.
lees verder>>

Hi-Visit Poulissen Audio Video Center - Maatwerk als standaard

Gepubliceerd op 25 mei 2021
Auteur: Werner Ero
Hi-Visit Poulissen 2021Ook voor deze editie -in een lange reeks Hi-Visits- heeft deze winkel bepaald niet stilgezeten en is er weer keihard gewerkt aan een indrukwekkende reeks vernieuwingen. Noviteiten die de volgende stap zetten in zowel klantvoorlichting als genieten van mooie hifi.
lees verder>>

Review: Audiolab 8300A geïntegreerde versterker

Gepubliceerd op 19 mei 2021
Auteur: Werner Ero
Audiolab 8300A geïntegreerde versterkerTegen het einde van de vorige eeuw veranderde, door de komst van computers en onze veranderde en vooral 'haastige' levensstijl de wijze waarop we naar muziek gingen luisteren. Maar de huidige coronapandemie en het verplicht thuis moeten werken hebben voor een onverwachte ommekeer gezorgd, namelijk hernieuwde belangstelling voor betere geluidskwaliteit. Hoog tijd om daarom de Audiolab 8300A geïntegreerde versterker aan u voor te stellen. 
lees verder>>

Review: Trafomatic Evolution Line One en Evolution Elegance voor- en eindversterker

Gepubliceerd op 2 mei 2021
Auteur: Werner Ero
Trafomatic EvolutionIn deze test komt buizenversterkermerk Trafomatic de discussie tussen buizen en transistor weer eens flink wakker schudden. Want wat de hier te bespreken Trafomatic Evolution Line One voorversterker met Evolution Elegance eindversterker voor dit scherpe bedrag voor elkaar weten te krijgen, zal vele muziekliefhebbers in opperste vervoering kunnen brengen.
lees verder>>

Hi-Visit: Aequo Audio Stilla luidsprekers zelf beleven

Gepubliceerd op 4 maart 2021
Auteur: Werner Ero
Hi-Visit Aequo AudioLuidsprekers van Nederlandse bodem die in alle opzichten kunnen wedijveren met de internationale high-end top? Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar een klein en snelgroeiend bedrijf in Eindhoven Brainport bewijst al sinds 2012 het tegendeel. Om dit aan den lijve te ervaren reis ik voor dit verhaal, een aflevering in de Maand van de HIFI, af naar de bakermat van Aequo Audio in Eindhoven.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE