Artikelen van Rene van Es



Lindemann 820 SACD speler

Gepubliceerd op 9 juni 2005
Auteur: René van Es
Lindemann 820 SA-CD speler (c) XingoAl in 2004 kreeg ik voor een recensie een Lindemann 820 SA-CD speler aangeboden. Het prijskaartje hield mij tegen. De importeur bleef aanhouden waardoor ik uiteindelijk overstag ben gegaan. Had ik dat maar niet gedaan.
lees verder>>

Strak

Gepubliceerd op 9 juni 2005
Auteur: René van Es
sokkenThuis hoor ik ook ach en wee klagen als het spiegelbeeld niet helemaal biedt wat er van wordt verwacht. Strak is mode.
lees verder>>

De Top 10 van...Rene

Gepubliceerd op 2 juni 2005
Auteur: René van Es
Rene van EsDeze week de favoriete films en albums van onze hoofdredacteur Rene van Es.
lees verder>>

Dynaudio Sub 250

Gepubliceerd op 2 juni 2005
Auteur: René van Es
Dynaudio Sub 250 (c) XingoNog steeds lees en hoor ik te vaak dat het toevoegen van een subwoofer aan een stereo installatie afbreuk doet aan de set. Kopers van een subwoofer zouden slechts uit zijn op goedkoop effectbejag en het toevoegen van een boem bas.....
lees verder>>

Hot

Gepubliceerd op 2 juni 2005
Auteur: René van Es
Sugden 21SEEuropa is hot. Als ik de column schrijf weet ik de uitslag van het referendum nog niet. Als u aan het lezen bent weet u dat inmiddels wel. Zal het verschil geven? Was het een schok?
lees verder>>

Norbert

Gepubliceerd op 26 mei 2005
Auteur: René van Es
LindemannIk heb soms de gewoonte op een recensie vooruit te lopen. Dat kan omdat een apparaat al een tijdje in huis is en de totaalindruk al wel in mij hoofd spookt, maar nog niet op papier staat.
lees verder>>

High End 2005 dl.2

Gepubliceerd op 19 mei 2005
Auteur: René van Es
Rene van Es (c) XingoMünchen heeft vaste grond onder de voeten en was door het huren van een extra hal groter, aantrekkelijker en interessanter. Meer dan 160 exposanten vertegenwoordigden ruim 500 merken.  Deel 2.
lees verder>>

Carpaccio

Gepubliceerd op 19 mei 2005
Auteur: René van Es
CarpaccioIk ben geen culinair wonder dus vergeeft u mij als ik de bereiding van carpaccio verkeerd schat maar volgens mijn maak je het ongeveer zo....
lees verder>>

EDITORS' CHOICE